(VIDEO) TOMA I PAULA NAKON POLJUPCA OTIŠLI KORAK DALJE: Evo kako su sad uživali! - BRIGA IH ZA SVE!

Autor:

Zadruga

18.10.2020

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet šokira!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom rođendana Anđela Rankovića, nakon menjanja boja koje je bilo evidentno na licu Paule Hublin, zbog poljubaca Tare Simov i Milana Jankovića Čorbe, ona je utehu pronašla u Tomi Paniću, sa kojim je imala zanimljive teme.

Podsećamo, Paula je nedavno izašla iz emotivnog odnosa u koji je uplovila sa Milanom Jankovićem Čorbom, a danas se na sve načine trudila da se na njenom licu ne vidi nikakva vrsta ljubomore. Da bi skrenula pažnju, ona se okrenula Tomi.

- Kad je sprdam, ona se izludi - dodao je Toma.

- Ne, sad si opušten, a inače nisi nikako - rekla je Paula, kroz smeh.

Njih dvoje su razgovarali o tome, koliko su oni opušteni u rijalitiju, a Paula je imala par korisnih saveta za Tomu.

- Tebe nervira kad se ja smejem, šta god da uradim - rekao je Toma.

- Ja tebi ništa nisam rekla, samo treba da budeš opušten, i da skineš tu masku, i da budeš svoj, jer me ta maska mnogo nervira - rekla je Paula.

Njih dvoje su nastavili da đuskaju, i jedno drugo, apropo pesme koja je bila u toku, oslovljavali sa "Bebo". Podsećamo, Paula i Toma, do sada su bili česta meta napada ostalih zadrugara, upravo zbog njihovog poljupca tokom igre "Masne fote" koja se nedavno odigrala. Da li ovaj odnos sluti na nešto, ostaje da saznamo u danima ispred nas.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading