(VIDEO) AUU! MASTU*BIRAO PRED SVIMA! Ljubio se sa jednom, a završio sa drugom u krevetu pa ODLEPIO!

Autor:

Zadruga

18.10.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez blama!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić nekoliko puta dala je reč da se neće miriti sa Filipom Carem, niti imati bilo šta sa njim. Međutim, isto toliko puta je prešla preko toga, pa završila opet sa njim, kao što se desilo i sinoć u "Zadruzi".

Oni se konstantno svađaju i mire, a jedna od glavnih prepreka među njima, jeste Mina Vrbaški, sa kojom se Car prethodnih dana ne razdvaja.

Među njima je prošle noći došlo i do poljupca, te su svi smatrali da je to početak nove veze. Ipak, nešto se promenilo, pa je Filip završio u krevetu sa Nikolićevom. Po navici, nije noć mogla proći mirno, pa su obrnuli krug i naizmenično se svađali i ljubili.

Nakon burne svađe i Filipovog povratka u krevet, on je prigrlio Aleksandru i započeo vrelu akciju pod pokrivačem. Kako je Drvetu mudrosti odao tajnu da je među njima bilo se*sa, Nikolićeva nije u potpunosti sarađivala, pa je Caru ostalo da se samozadovolji, što je i učinio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading