(VIDEO) KRISTIJANA ČEKA ROBIJA OD 12 GODINA?! Zbog pretnji smrti ide u zatvor? OVO JE SVIMA PROMAKLO!

Autor:

Zadruga

17.10.2020

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zar opet!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u četvrtoj sezoni "Zadruge" došlo do neviđenog haosa između Kristijana Golubović i Marije i Miljane Kulić, kada je čak obezbeđenje reagovali ali i svi zadrugari, jer se Golubović zaleteo na Mariju.

Miljana i Marija su nakon toga rešile da napuste Imaginarijum, napominjući da one sa njim kao žene ne mogu da se biju, što je izazvalo opšti kolaps i svađu, a sve je počelo vređanjem Kristijanove supruge, jer su je Kulićke nazvale "daskom".

Međutim, uoči svađe Miljana se u raspravi sa Kristijanom osvrnula na njegov sukob sa Stanijom Dobrojević i njegove navodne pretnje smrću uživo u programu, pa pomenula opet njegovu suprugu:

- Onda, nije normalna, ako čeka tebe, koji si doživotni robijaš, ko zna još koliko godina robije te čeka, Stanija Dobrojević ti neće ostati dužna, pretio si smrću, to je ugrožavanje sigurnosti građana, za to možeš da ideš od osam do dvanaest godina u zatvor. - vikala je Miljana dok je voditelj pokušavao da smiri situaciju.

- K*rvinska sujeta je najgora - odgovorio je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aga

18.10.2020 02:23

Za pretnju 12 godina a nekima za ubistvo nekoliko godina.