(VIDEO) ODJEKNULO KAO BOMBA! Nakon napada na Rialdu, otkriveno da je OVAJ ZADRUGAR GEJ! - NACIJA U ŠOKU!

Autor:

Zadruga

17.10.2020

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokčina!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon burne noći u Beloj kući, zadrugari su nastavili sa svojim aktivnostima. U ranim jutarnjim satima, Jovana Tomoć Matora, Rialda Karahasanović i Sandra Rešić osamile su se u kuhinji i razgovarale na razne teme.

U jednom trenutku, zadrugarke su povele priču o Vladimiru Tomoviću i njegovom odnosu sa Rialdom.

- Zašto se ti sprdaš sa njim a meni je to nezgodno. Još sam ja namerno postupila tako, da neko ne bi komentarisao. Ja ne mogu uvek da te saslušam, ovde su ljudi nevaspitani - rekla je Rialda.

- Mi smo se samo smejali, bilo nam je nešto smešno. Slušaj, ja sam mislila da ti kapiraš da se mi šalimo! Ja ne znam zašto kad ti nešto pričam ti se praviš luda - rekla je Matora.

- Ja mislim da si zbog svega, postala jako ograničena. Zbog nekih svojih stvari, ti sada tripuješ neke druge stvari. Molim te smuvaj se sa Kenanom, učini mi uslugu - rekla je Matora.

- Ja sam tebi rekla neke stvari, i ja neću da mislim niočemu. Ti ne trebaš da Sediš sa Vladimirom i mene sprdaš. Ti znaš šta on meni radi. Meni je žao Jobene, a Vladimir me konstantno jaše. on mi je rekao da se gola skinem Kenan te ne bih hteo znaš li kako je to teško? Ja sam mu rekla da se on meni sviđa, a on mi je rekao kako sumnja u kenanovu seksualnost - rekla je Rialda.

- Ja nemam potrebe da branim Rialdu, a vrlo dobro znaš kad me iritiraš ja ti uvek kažem. Tvoje drugarice su ovde devojke ovde, i ti ne komentarišeš sa Vladimirom da li je Kenan gej, kako bi se ti osećala da neko kaže kako ti voliš žene. Kao što pričaju po kući i da je Đole gej - rekla je Sandra.

Podsetimo, o Rialdinoj s*ksualnosti se dosta spekuliše još od pre ulaska u "Zadrugu" (detaljnije OVDE), a Kenan je očito novi akter ove teme.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading