Sandra Rešić progovorila na godišnjicu smrti folk pevača: Vesna Zmijanac je uništila Nina, dovela ga do propasti i pobegla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić, učesnica "Zadruge 4" i ćerka poznatog pevača Nina Rešića, otkrila je dugo čuvanu tajnu zbog čega ne podnosi folk zvezdu Vesnu Zmijanac.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Koktel Tv Grand
Sandra Rešić

Naslednica nekada najveće muške folk zvezde na domaćoj estradi godinama u sebi nosi gorčinu i tugu zbog svega što su pevači uradili njenom tati i kako su ga doveli do ruba propasti. Iako su devedesetih, u zenitu njegove slave, svi bili uz njega, dvehiljaditih, kada je posrnuo, većina ga se naprasno odrekla i pravili su se da ga ne poznaju. On je tonuo sve dublje, a oni su ga dodatno gurali u sunovrat. Sandra ima poseban pik na estradnu zvezdu Vesnu Zmijanac, koja je s njenim ocem imala turbulentnu ljubavnu vezu devedesetih godina, za koju smatra da je uništila Nina.

RepublikaFoto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA

- Ninova najveća estradna ljubav i, generalno, ljubav njegovog života bila je Vesna Zmijanac. Njih dvoje su počeli da se viđaju polovinom devedesetih. Sve je počelo kao avantura, a onda se pretvorilo u pravu ljubav. On je odlepio za već zrelom Vesnom. Ona je tada bila vrh vrhova. Sandra kaže da je tata tada sve zapostavio zbog nje. Ona je bila tinejdžerka, ali tatu tada nije viđala mesecima. Šuškalo se da je u vezi sa Vesnom, novine su pisale, a sve je to dolazilo do nje. Deca su je zezala. Elem, ta veza između Nina i Vesne bila je turbulentna. Oni su bili kao ludaci kada su bili zajedno. I dalje se sećam jedne turneje. Bilo je tada mnogo pevača i ja sam bila svedok svih njihovih gluposti i skandala. Vozili su nas tada kombijem. Nino i Vesna su u ranim časovima već bili pijani. Dok su svi čekali da se krene, oni su se zagrljeni teturali, kasneći na polazak. Onda su se naočigled svih nas vatali i ljubakali u kombiju - kaže za Srpski telegraf pevačica iz "Granda" koja je želela da bude anonimna i dodaje da je Sandra znala za sve ove stvari, zato je njen odnos sa ocem bio poljuljan.

 

 Sandra: Vesna je 2000. izbacila autobiografsku knjigu "Kad zamirišu jorgovani", ali o Ninu u knjizi nema ni slova, dok se razni Kurta i Murta tu provlače

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić

- Ljudi, Vesna i Nino su pravili haos po kafanama, ona je bila posesivna, nije dala nikome da ga pogleda. Znali su da osvanu u kafani, a onda su ujutru znale da lete i piksle, čaše i flaše. Gađali su jedno drugo, tukli se. Vesna mu jednom umalo nije polupala glavu pepeljarom. Rešić je tada živeo na Banovom brdu, imao je prelep stan. Negde u blizini ondašnjeg restorana "Stara trešnja", tu su bili zaključani po nekoliko dana. Samo njih dvoje, alkohol i ko zna šta još. Zvali su još jednu pevačicu, ali ona nije htela da dođe. Ta ljubav je bila fatalna. Nino je sve zapostavio zbog nje. I ćerku Sandru i posao i pesme. Vesna je postojala za njega. Kada ga je izgustirala i želela da prestane sa tom vezom i smiri se od alkoholisanja, nestala je. Pobegla je, a njega ostavila slomljenog srca. On je plakao i pio zbog nje svaki dan. Tu mu se već nazirao kraj. Toliko su se trovali alkoholom da to nije bilo humano - priča pevačica kojoj se poverila Sandra pre izvesnog vremena i odala zašto ne može da smisli legendu Vesnu Zmijanac:

RepublikaFoto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA

- Tata je trunuo, alkohol ga je pojeo. Vesna ga je samo iskoristila i nestala. Šutnula ga je kao poslednje govno. Zvao ju je, trebala mu je pomoć. Nikada mu se nije javila. Izbrisala ga je iz života. Niko ne zna zašto. To je doprinelo da se on još više propije i ode u propast. Ona je 2000. izbacila autobiografsku knjigu "Kad zamirišu jorgovani", ali o Ninu u knjizi nema ni slova, dok se razni Kurta i Murta tuda provlače. Izbrisala ga je kao gumicom. Kao sramotu, koje ne želi da se seća. Iako je on bio njena fatalna ljubav, naprasno ga nije bilo na stranicama njene biografije. Svi su bili šokirani, cela estrada. Niko ne zna zašto je ispala tako zla prema njemu, zašto ga se stidela. Vesna je mog oca navukla na alkohol, zbog nje je lokao kao lud. Da nisu bili zajedno, ne bi on otišao tako brzo. Ona ga je upropastila, dovela do dna. Zajedno su pili za dve kafane. On je, eto, podlegao. Sve ga je kasnije sustiglo. Ona je otišla na Bukulju. Odvikla se od pijančenja, počela da živi normalan život. Kada je pitao za nju na samrti, nije želela da se javi. Tako mu je trebala. Voleo ju je do kraja - rekla je Sandra pevačici koja je bila svedok ljubavi i propasti Vesne i Nina.

Nina jurili Vesnini mafijaši!

Po Beogradu su Nina Rešića jurili mafijaši, a on je sumnjao da ih je unajmio tadašnji direktor TV Beograd Milorad Vučelić, s kojim je ona bila u vezi, kaže Ninov menadžer Nermin Ademović.

- Ta veza ga umalo nije koštala glave! Po Beogradu su ga jurili neki mafijaši, koji su hteli da mu naude! Kako je napisao u dnevniku, sumnjao je da je žestoke momke angažovao upravo Vučelić, koji nije mogao da podnese to što se Nino viđa s Vesnom. Posle toga Rešić se preselio u Sarajevo da bi spasao glavu - ispričao je Ninov menadžer.

 

Godišnjica Ninove smrti 18. oktobra!

Folk pevač Amir Nino Rešić preminuo je pre 13 godina u bolnici u Bijeljini od perforacije pankreasa, a priča o njegovom životu ponovo je postala aktuelna nakon otkrića njegovog menadžera Nermina Ademovića, koji je rekao da je pevač vodio dnevnike, koji kriju mnoge tajne.

- Bogami, o svačemu je tu pisano, od dešavanja na estradi do Ninovih ljubavnih afera i drugih događaja u životu. Veliki deo te svojevrsne Ninove autobiografije posvećen je vezi sa Vesnom Zmijanac, u koju je pokojni pevač bio ludo zaljubljen - rekao je tada Nermin.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Ninova devojka zbog Vesne razlupala hotel

Vesna Zmijanac i Nino Rešić su se redovno viđali u hotelu "Park". Pevačica nikad nije želela da se s njim javno pojavljuje i prizna da su u vezi, zbog čega je on veoma patio. Nino je u nju gledao kao u boga! Tadašnju devojku je ostavio zbog Zmijančeve.

- Ta devojka je čula da se viđaju u "Parku", pa je jedno veče upala i napravila im haos! Napala je i njega i Vesnu, razlupala celu sobu. Nino je tome u dnevniku posvetio nekoliko stranica. Ipak, više je pisao o patnji zbog Vesne, koja je u isto vreme bila s njim i tadašnjim direktorom TV Beograd Miloradom Vučelićem - rekao je Ninov menadžer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
nemanjicbgd

17.10.2020 12:08

Devojko, ti si najobicnija alapaca. Koristis ocevo ime, kako bi bila u medijima. Tata ti i nije bio neki pevac, ali je tada imao dobra ledja, koja su ga gurala. Reci, kada si poslednji put bila ocu na grobu? I, koliko puta si do sada bila, od kad je umro?

Ja

20.10.2020 10:01

A zašto nije rekla da joj je tata bio biseksualac i da je imao dećka u Šapcu?

Vuka

20.10.2020 10:11

"Sve je počelo kao avantura, a onda se pretvorilo u pravu ljubav. On je odlepio za već zrelom Vesnom. Ona je tada bila vrh vrhova. Sandra kaže da je tata tada sve zapostavio zbog nje. Ona je bila tinejdžerka, ali tatu tada nije viđala mesecima." Gomila nebuloza. Ako su oni bili u vezi polovinom 90., kako si u to vreme bila tinejdžerka?

Anna

22.10.2020 15:01

Infantilno je verovati da formiranu osobu ma ko može da nagovori, upropasti, uništi... Ako može onda taj neko i nema mnogo pameti. Žao mi je ove devojke, ali ona je, ma koliko to bolna spoznaja bila, zanemarena isključivo očevom odlukom. Ni Vesna (ne branim je!) ni ma koja druga s tim nemaju ništa.