OSTAVILA SAM FILIPA... Iva progovorila o tužbama: On je NAPAĆEN, PREOPTEREĆEN SA MNOM!

Autor:

Zadruga

16.10.2020

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za sve!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Iva Grgurić je ekskluzivno za naš portal Srbija Danas progovorila o svojim bivšim cimerima treće sezone "Zadruge", te napomenula da je svesna da je i dalje pominju, pa spomenula i tužbe, ali je i za naš portal otkrila da su neki zadrugari četvrte sezone taktičari, i da je ona unikat, aludirajući na Moniku Horvat, za koju mnogi spekulišu da mnogo liči na Grgurićevu.

- Kao što znate ja vodim vremensku prognozu, tojest dijagnozu, sama moram da osmišljam celi scenario, pa sam mislila da bi bilo interesantno da vremensku dijagnozu vodim u venčanici. Tako da Filipa sam ostavila pred oltarom, i uletela sam da odvodim vremensku dijagnozu - rekla nam je Iva kroz smeh za Srbija Danas portal, pa se osvrnula na bivše zadrugare koji je pominju, napominjući da će se time baviti njen advokat:

- Monika mi ne deluje kao neka gej osoba, neko kom će se sviđati devojka, ona je meni čisto strejt. Marko Đedović je napaćen, on je opterećen sa mnom, počeo je i da izmišlja. Ali ja tu neću prljati svoje prste, to će preuzeti moj odvjetnik, i to vrlo brzo, tako da on će snositi sve sankcije, i posledice za svoje reči, i djela. To ćemo sve da rešimo ja i moj odvjetnik - rekla nam je pobednica "Zadruge" za Srbija Danas, a šta je sve otkrila ekskluzivno u intervjuu, pogledajte ispod teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading