SLAO JOJ FOTKE POLNOG ORGANA: Isplivali novi detalji - Janjuš muvao Ljupku čim je raskinula sa generalom

Autor: Republika

Zadruga

16.10.2020

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević nakon skandaloznog raskida sa generalom Dragišom Simićem, gostovala je u Zadruzi na žurki, gde je dovela atmosferu do usijanja.

RepublikaFoto: eStock
Janjuš i Ljupka

Svi zadrugari su bili oduševljeni njenim dolaskom osim Marka Janjuševića Janjuša, koji je burno reagovao rečima: "Ku*vetina, švalerka, ljubavnica... Je*e se sa oženjenim muškarcima".

Sada je otkriveno zašto je Janjuš, koji je suprugu Enu varao sa Majom Marinović, izrekao ovakve reči kada je ugledao u Zadruzi.

On je navodno muvao Ljupku nakon njenog raskida sa generalom.

RepublikaFoto: Printscreen
Janjušova bivša ljubavnica: Maja Marinković

- Slao joj je poruke putem društvenih mreža. Najpre su to bile poruke podrške u kojima ju je nazivao legendom, a onda je krenuo sa muvanjem i slanjem eksplicitnih fotografija. Poslao joj je sliku svog penisa u erekciji i napisao šta bi joj sve radio. Istakao je da joj ne trebaju oženjeni muškarci, već neko kao on, koji ne samo da je mlađi od generala, već je i zvanično slobodan, jer se nedavno razveo - rekao je izvor za "Alo".

Isti izvor je dodao i da mu je Ljupka prvobitno odgovarala na poruke, jer je mislila da su drugarske, ali je nakon slika polnog organa odlepila i blokirala ga.

Pevačica je potvrdila da je dobijala poruke od Janjuša i da joj je pisao da je legenda, ali nije želela da ulazi u detalje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading