(VIDEO) NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Milica ODBRUSILA Tomi: Sad si se setio da si OŽENJEN!

Autor: Republika.rs

Zadruga

15.10.2020

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Milica Kemez

"Pitanja gledalaca" su sinoć napravila ozbiljan haos i skandal u Beloj kući. Sudeći po događajima od sinoć, ni danas im neće biti lako, a Milan Milošević je tu da prenese sve ono što ste pitali. Suze, raskrinkavanja, ali i svađe, ni danas neće izostati, što smo videli po samom početku emisije.

Pitanje koje je diglo prašinu postavljeno je Milici Kemez.

- Zašto dozvoljavaš da te Toma Panić ponižava? I zašto dozvoljavaš da sve prebacuje na tebe? - glasilo je pitanje.

- Pa da, on se koristi niskobudžetnim forama, svi mi pričaju da sam trebala na sve da mu odgovorim. On mene non-stop vređa, kao tera me jer je oženjen, sad se setio toga. Svojim delima je pokazao ko je i šta je, ja smatram da ništa loše nisam uradila ni njemu, ni njegovoj ženi. On mi stalno preti, kao da će da priča o meni. Ako nešto zna, neka kaže, ja se ničega ne bojim. Ne razumem potrebu i mržnju da me stalno kanali. I sve što kaže, mislim da ne misli, jer tolika potreba i sve. Sve što je imao sa drugima, gore je, to maženje na doku, bio je prisniji sa svim drugim devojkama, a ako se to napolju vidi, onda ne znam zašto mene napadaju - dodala je Milica Kemez.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Milica Kemez

- Ljudi, ako bližnji vide, i kažu za vas to i to, ne znam zašto je to predmet rasprave? Tomo, tebe Nadežda zna, ona je sve videla, zašto se priča da li je zto istina ili ne. Ona najbolje poznaje Tomu, ona to zna, ne znam zašto mi tumačimo sve. Jasno je da mu se sviđa Milica - dodao je Đedović.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Toma Panić

- Na nekog se svake godine prebaci sve, ne znam što se čudite - dodao je Lepi Mića.

 

 

 

- Ja svoju krivicu ne prebacujem nikom. Nisam ja išao i pričao da sam zaljubljen, a ona jeste. Ona se sprda sa nekim stvarima. Došao sam kod nje i u oči joj rekao: "Ako počneš da se igraš, ja se sklanjati neću, ja više nemam šta da izgubim." Prema drugim, ili bilo kojoj devojci, ja nemam emocije. Da imam, ustao bih i rekao bih šta imam. Ali ja to ne osećam, jer znam šta smo Nadežda i ja prošli - dodao je Toma.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Marko Đedović

- Zaljubljen čovek radi sve što on radi, a Milica se pokolebala, i pala. Toma je počeo sve to. Da se Nadežda nije oglasila, vi bi nastavili. Tvoja odgovornost je veća jer si ti oženjen, a ona je slobodna. Ne može da se svali sve na Milicu - dodala je Marija Kulić.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading