ŠOK SVAĐA SNAJKE I SVEKRVE! Tomina majka i Nadežda ZARATILE: Biljićka joj odbrusila - Ti si EDIPOVKA, zaljubljena u sina!

Autor: Alo.rs, Republika

Zadruga

14.10.2020

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol!

RepublikaFoto: Printscreen
Nadežda Biljić

Bivšoj zadrugarki i pevačici Nadeždi Biljić teško je pala javna prevara koju joj je suprug Toma Panić priredio u "Zadruzi", a kao novi udarac stigle su ne tako lepe reči koje je svekrva Slavica imala za nju na društvenim mrežama.

Naime, svekrva ju je optužila da namerno otežava njenom sinu boravak u rijalitiju i da ga tako povređuje, iako on, kako kaže, nije ništa strašno uradio time što se ljubio sa cimerkama Paulom i Aleksandrom.

- Skrhan je bolom i povređen. Ne podržavam poljupce, ali čemu ovoliko da mu se nabija osećaj krivice. U rijaliti je ušao zbog deteta, nije sa svojim sinom kako bi obezbedio novac. Svakim danom mu se otežava, ali će mu mnoge stvari biti jasne kada izađe. Tada će znati istinu -  poručila je Slavica Panić snajki, dok joj ova nije ostala dužna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

- Pokaži ko si svom sinu, kojim godinama manipulišeš i pokušavaš da nas razdvojiš. Ljubomorna si na sve i svakoga kao da nemaš i drugo dvoje dece. Zaslužio je svaku suzu koju je prolio jer, dok naše dete plače za njim, on se u rijalitiju kurva - rekla je Biljićeva.

 

 

 

- Kada nismo imali šta da jedemo, ti si išla po kafićima, utezala se i fotografisala za društvene mreže, dok ti je trudnoj snaji bio prazan frižider. Moguće je da si edipovka, zaljubljena u svog sina. Krivo ti je što više nisi jedina žena koju voli. Bolesna sam, a vi se zaje*avate sa mnom i opravdavate njegovo ponašanje - rekla je Biljićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mika

14.10.2020 11:31

Nadežda je edipovka pa misli da su sve majke takve.

Boj

14.10.2020 12:23

Nadezda je nemoralna i loša osoba.