Iznenađenje za gledaoce: Miki se sutra vraća u Šimanovce, oglasila se i televizija Pink!

Autor:

Zadruga

12.10.2020

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miki Đuričić

Rijaliti igrač sa dugim stažom Miki Đuričić ušao je u “Zadrugu 4” obećavši da će sve biti drugačije sada kada je postao otac i da će se suzdržati od sukoba kako bi što duže ostao i obezbedio svoju porodicu.

Međutim, Miki je nakon mesec dana od početka rijalitija fizički nasrnuo na Vladimira Tomovića, zbog čega je automatski diskvalifikovan. Njihov žestoki sukob bio je glavna tema u svim medijima, a Miki će se po prvi put oglasiti u emisiji “Amidži šou”.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić

Da li je mogao biti izbegnut fizički sukob, da li i on krivi svog rijaliti druga Frana Pujasa za diskvalifikaciju i kakvi su mu sada planovi, Miki otkriva ovog utorka na TV Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Deka

12.10.2020 21:07

Nasilnika dovodite u studio da promoviše nasilje? Šta bi on drugo znao da priča? Nema opravdanja. U svakom rijalitiju je bio nasilnik. U svom selu je nasilnik. U Beogradu je nasilnik.

Andjelko

12.10.2020 21:35

Nasilnik neka čuva svoje krdo mangulica.

Bibi

12.10.2020 21:59

Ako ga vratite ja i moje drustvo vise necemo glasati. Covek se stalno bije. A Nadezdu mu niko nece zaboraviti. Sram ga bilo.