Toma traži oproštaj: Nadežda, zaboravi sve, idemo posle Zadruge na Bali!

Autor:

Zadruga

11.10.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo da mu oprosti i ima da uživa!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

Posle okršaja koji su Miljana Kulić i Toma Panić imali sinoć u emisiji "Pitanja novinara" u "Zadruzi", tenzije su se malo spustile, a novinarka je postavila još jedno pitanje bivšem manekenu.

- Da li si mislio kako se Nadežda oseća kada si se ljubio sa drugim devojkama? - bilo je pitanje.

- Mislio sam, hteo sam da prekinem zadatak zbog svoje psihe, kada sam bio svestan šta sam uradio, svestan sam bio da sam pogrešio. Jedina žena koju volim je moja majka. Nakon toga je došla i Nadežda. Majku na jedan način volim, Nadeždu kao svoju ženu. Nadam se najboljem - rekao je Toma.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma i Nadežda

- Kako bi se osećao da je situacija obrnuta? Da li si zaljubljen? - pitala je novinarka.

- Ja bih iz revolta ušao buldožerom ovde, sigurno. Nisam ni u kog zaljubljen, sem u Nadeždu. Krivica je što sam u toj situaciji bio momak od 20 godina, a ne čovek koji ima ženu i dete. Da imam emociju prema nekoj devojci, ustao bih prvi i rekao to. Nadeždi želim da kažem, zaslužila je putovanje, obećavam joj taj Bali. Znam da ona to voli. Trudiću se da niko više moje gluposti ne vidi i da moje dete normalno raste, da Nadežda može da se lepo smeje, a ne da gleda "Zadrugu" i razmišlja: "Šta li je ovaj moj napravio" - odgovorio je Panić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading