GREBAĆEŠ NA KAPIJU: Jovičini prijatelji EKSKLUZIVNO ZA "REPUBLIKU" o postupku Maje - NAROD JE OSUĐUJE!

Autor:

Zadruga

10.10.2020

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pitanje da li će Jovica ostati invalid, a ona se ponaša kao da ima manju povredu", kaže Jovičina drugarica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jovica Putniković i Maja Marković

Početak Zadruge 4 doneo je nepredvidive situacije kako za gledaoce, tako i za porodice i prijatelje učesnika rijalitija. Spletom nesrećnih okolnosti, učesnici Maji Marković saopšteno je da je njen partner Jovica Putniković doživo udes, što ju je potpuno dotuklo.

Iste večeri napustila je rijaliti, ali i vratila, te ukućanima saopštila da njen dečko nije u životnoj opasnosti. Maja je dobila ogromnu podršku gledalaca, jer nije lako u takvim momentima boraviti u rijaiitiju, ali onda je sve dočekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, na Maju je "bacio oko" njen cimer Alen Hadrović, uprkos tome što njen partner leži u bolnici i bori se sa život, ali ono što je još šokantnije jeste do da Maja nije ostala imuna, te je uplovila u romansu sa učesnikom Zadruge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovica Putniković

Iako tvrdi da  ništa nije uradila, njeni cimeri iz rijalitija smatraju da ne postoji ništa gore da kaže da bi volela da nastavi dalje sa drugim čovekom dok joj dečko leži u bolnici, sa čime su se složili gledaoci i Jovičini prijatelji.

Jedna od njih je i Jelena Krunić, koja je na Jovicu gleda kao na svog brata, kako je i sama rekla u jednom od svojih "lajvova", danima je u kontaktu sa njegovom porodicom i moli se za njegovo zdravlje.

Jelena je već ranije govorila za domeće medije i izjavila kako Jovičina situacija nimalo nije naivna, probudio se iz kome, ali ima jake bolove, konstantno je na lekovima i ne može da pokreće ruke, te su sestre držele telefon dok je pričao s njom, a kako kaže za "Republika.rs"  situacija se nije promenila:

RepublikaFoto: RTV Pink
Jelena Krunić

- Danas sam se ponovo čula s njim. Ponovo mu operišu ruku, i dalje je na trodonima - rekla je Jelena za "Republiku" i dodala da bi Jovica mogao u bolnici da ostane i od šest do osam meseci i da ima rane od ležanja.

Zgrožena je Majinin postupkom i u svojim storijima na Instagramu je časno odbranila i stala uz svog prijatelja, plakala, a kako je juče u svom "lajvu" navela najteže joj je kada pomisli na Jovičinu majku koja sve ovo gleda i u svoj ovoj muci. Smatra da je Maja trebalo drugačije da postupi, ne samo kao ljubavni partner, već i kao zdravstveni radnik:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on Jun 21, 2020 at 9:19am PDT

 

- Ja i dalje nemam reči za nju, zato što svi misle da je on polomio mali prst na brzini od 250 kilometara na čas, a ne da je skršio celo telo. Pitanje je da ne ostane invalid, a ona kao medicinski radnik bi trebalo to da zna kako se ljudi oporavljaju od tako teške povrede - rekla je Jelena, koja je šokirana podrškom koju joj ukućani pružaju, jer je "ispala iskrena":

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja naišla na osudu javnosti jer je priznala simpatije prema Alenu dok joj dečko leži u bolnici

- Svi ti koji su joj aplaudirali, kad-tad će joj "sesti na kičmu", jer ima ogromnu osudu naroda. Sve joj je dao, kukaće ona i te kako za njim. Grebaće na vrata - kazala je Krunićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

12.10.2020 21:29

Devojka ne zna u kakvom stanju je Jovica. Ne možete je optuživati zbog toga. Pa šta je Krunićka radila? Ostavila 2 dečka napolju pa se uhvatila sa nekoliko njih u rijalitiju.