Janjuš se oglasio nakon optužbi da je tukao Maju: Smejem se starleti i želim joj prijatan pe*is!

Autor:

Zadruga

10.10.2020

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je iznela najstrašnije stvari o vezi nje i košarkaša

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Marko Janjušević Janjuš

Maja je u svojoj ispovesti za medija rekla da je Janjuš maltretirao i tukao, pa je pokazala i slike modrica.

Tvrdi da je Janjuš ucenjivao snimcima, a da je ona sve morala da krije od oca. Nakon svega ovoga, oglasio se i Marko Janjušević i demantovao sve:

Foto: printscreen/instagram
Janjuš i Maja

- Dok je ovih (polu žena polu čovek) koji je kao što sami napišu STRALETA, pišu o meni svašta, ja ću se samo nasmijati i poželeti vam jedan lep kulturan penis da zamišlljate kada večeras budete legli da spavate... Grešio jesam i grešiću ceo život. Ali me niko neće okriviti za ono što nije...Borićemo se do kraja uz samo jedan slogan... Bog oprašta ako se iskreno pokaješ i promeniš. Što se tiče večerašnjeg ulaska i boravka narednih 9 meseci pričaću samo istinu pa kakva god ona bila...I još nešto ovoga puta ulazim kao slobodan muškarac ali da se borim za ono što sam izgubio kao oženjen. Veliki pozdrav i hvala svima unapred koji ste uz mene i kada je dobro i kada je loše, vratiće se Janjuš pravi onaj Janjuš pre što je bio, da onaj bez starleta... - napisao je košarkaš i najavio večerašnji ulazak u Zadrugu 4.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading