(VIDEO) PRODUKCIJA REAGOVALA! Vanredna odluka Pinka - MILAN MILOŠEVIĆ UVUČEN U ZAVERU?!

Autor:

Zadruga

09.10.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leteće perje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Prethodna noć u "Zadruzi 4" bila je burnija nego ikada! "Gledanje snimaka" je emisija koje se zadrugari i inače pribojavaju, a sada je počela važnim pismom Velikog šefa.

Naime, doneta je odluka da određeni učesnici budu kažnjeni, zbog nepoštovanja pravila. Iako su nebrojeno puta bili upozoreni, neki zadrugari to nisu ozbiljno shvatili, pa su tako Maja Marković i Ivana Marinković kažnjene zbog šaputanja, a Nataša Radan zbog komentarisanja produkcije i zaposlenih.

Zadrugari, jedno od pravila da je šaputanje u Zadruzi zabranjeno, a to što pojedine zadrugarke misle da se tako neće čuti u koga su zaljubljenjem zato vas obaveštavamo da su Ivana i Maja kažnjene nedeljnim honorarom. Takođe vas obaveštavamo da je zabranjeno pominjanje produkcije, čelnika i ostalih koji rade u produkciji. Njhova imena učesnici treba da zadrže za sebe. Nataša je danas pomenula kako produkcija radi protiv nje. Nedopustivo je da se tako nešto izjavi. Takođe odgovorno tvrdimo da Natašine prepiske nisu sa Milanom Miloševićem. Kako je vređanje članova produkcije, samim tim što govorite da su oni krivi za vaše privatne probleme, vezujete za Zadrugu, doneli smo sledeću odluku, Nataša Radan je kažnjena nedeljnim honorarom - glasilo je pismo

Nakon toga, počelo je pravo raskrinkavanje. Prethodna nedelja bila je poprilično turbulentna, pa su se stanari Bele kuće suočili sa svim onim što su želeli da sakriju. Njime je pušten klip o Maji Marković i Alenu Hadrović, te su napokon svi mogli videti o kakvom je odnosu reč i da li su se rodile simpatije, o kojima je danima polemiše.

Iako je dugo poricala, Maja je odlučila da ustane i pred svima prizna emocije, ali i naglasi da se među njima ništa neće dogoditi, dok ne obavi razgovor sa svojim verenikom, Jovicom Putnikovićem.

Priznajem da mi prija ovo sve, ali moram da razgovaram sa Jocom, imam svašta da mu kažem - rekla je Maja.

Porodica Kulić ponovo je zaratila sa Lazarom Čolićem Zolom, nakon odgledanog ljubavnog klipa Miljane i Zole. Marija je završila u suzama, razočarana u svoju ćerku. Nije je poštedela, pa je žestoko iskritikovala i svalila svu krivicu na nju.

Svi znaju da, kada imam mogućnost da se čujem sa porodicom na dva minuta, svi mi samo govore kaži Miljani da bude pametna, ona je sipala kofu govana po meni, Siniši, i sestrama. Deca me mole da joj ne dam da se pomiri sa njim - pričala je Marija kroz suze.

Miljana se opravdavala alkoholom i nazivala ponovno pomirenje sa Zolom "greškom". Nastala je žustra rasprava među njima, pa je Marija još jednom osula paljbu po ćerkinom dečku, sa čim se i sama Miljana složila. Ona je, takođe, završila uplakana zbog emocija prema Zoli:

Ja nikada nisam krila ništa od nje, i za sve sam joj rekla. Dve godine veze, i ja brinem o njemu, on je sve obećavao,a ništa nije uradio. Ja mogu da budem ovde još da bih zaradila, ja nikada ništa nisam uzimala a uvek sam davala. Ja samo imam problema od kad sam sa njim, moji momci nisu nikad bili sve kako su se prikazivali - rekla je Miljana

Veče se završilo započinjanjem nove ljubavne veze. Pre samo nekoliko dana, Fran Pujas priznao je da gaji simpatije prema novoj ukućanki, Mini Vrbaški. Iako je ona ušla rešena da se kroz ovu sezonu bori bez partnera, odnosno solo, predomislila se.

Oni su provodili sve vreme zajedno, ćaskajući, spavajući zajedno, a sada se desio i prvi poljubac, koji je, pretpostavljamo, ozvaničio početak njihove veze.

Podsetimo, Fran je ušao u "Zadrugu 4" sa svojom devojkom, Paulom Hublin, ali je sada svako krenuo svojim putem, pa su oboje u vezi sa drugim zadrugarima. Paula, koja je u romansi sa Milanom Jankovićem Čorbom, nije podržala ovaj odnos:

Fran mi je fejk ovde, ovo nije on, znam kako se ponaša. Ova pažnja koju pruža će trajati kratko. Smešno mi je iskreno, jer ga ja najbolje znam. Možda je on shvatio neke stvari, kako se ne treba ponašati, a kako treba. Ali videćemo vremenom - komentarisala je Paula, nakon odgledanog klipa.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading