(FOTO, VIDEO) MAJA OBJAVILA ŠOK SNIMAK I CELU PREPISKU: Goli se svađaju, on se kune u rođeno dete, A DA VIDITE TEK ŠTA JE ENA NAPISALA NA SVE TO!

Autor:

Zadruga

09.10.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica!

RepublikaFoto: Jelena Simonović

Marko Janjušević Janjuš saopštio je da se razveo od dugogodišnje supruge Ene, koju je u rijalitiju prevario sa Majom Marinković.

Ona je sada odlučila da sve iznese u javnost, te je na svom Instagramu objavila preteće poruke koje je Ena slala Janjušu. Takođe, podelila je i njenu prepisku sa Markom, kao i zajedničke snimke i fotografije, a na jednoj čak nemaju ni odeću dok leže u krevetu.

Foto: Instagram/printscreen

"Dragi moji, s obzirom na to da se podigla velika prašina i da mi dosta vas piše, da me negativno pojedine persone komentarišu i navodno se plaše za svoju bezbednost, gde se ja do sada nisam oglašavala. Sada sam prinuđena da vam za sve dam dokaze i pokažem pravu istinu! Povraća mi se od toga da preko mojih leđa glume žrtve, a to su jedni obični foliranti", napisala je ona

Pored bivše ljubavnice oglasila se i bivša žena koja nije štedela reči.

Marinkovićeva je podelila i snimke njihove svađe. On je tom prilikom spomenuo i svoju ćerku Krunu u koju se kleo Maji u snimku, ali tu nije stala, već je nastavila da objavljuje šokantne detalje iz njihovog odnosa.

Foto: Instagram/printscreen

"Zakleo sam se u moju Krunu, da Bog da je mrtvu video ako sam nešto imao s njom", rekao je Janjušević u snimku, aludirajući na tadašnju suprugu Enu.

Bivša učesnica rijalitija otkrila je i da je Janjuš tražio novac od nje.

"Ostavi mi u sobi koliko možeš kad kreneš, da imam da rešim neke stvari, pa se dogovaramo usput šta za večeras. Ali ako ćeš mi prebacivati, nemoj", napisao je on

 

Sa druge strane Janjuš na svom je Instagram profilu nije promovisao bivšu ljubavnicu već je postavio crtež njegove naslednice, na kom vidimo kako ona zamišlja zajednicu. Na crtežu je ona sa roditeljima, što je Janjuš propratio sa tri emotikona u obliku srca.

"Nedostaje Maja na crtežu", "Ko je uništio sreću deteta?", samo su neke od provokacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andjelko

09.10.2020 08:54

Sreća jedne devojčice je uništena. Moj otac je ostavio majku i mene kada sam imao 12 godina. Vrationam se posle 6 meseci. Sada imam 70 godina ali me još boli kada se setim.