(VIDEO) MATORA KONAČNO OTKRILA U KOGA JE ZALJUBLJENA! ONA joj skroz suze odbrusila - ISPAO TEŽAK KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

08.10.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora priznala je, u toku sastanka za "crnim stolom", da gaji emocije prema pevačici Rialdi.

Matora je istakla da uprkos emocijama ne želi da kvari prijateljstvo sa pevačicom, ali i da je sigurna da se njoj dopada Vladimir Tomović.

Ne, mislim da joj se sviđa Vladimir. Imala sam razgovor sa njom sigurno sat i po. Sa Vladimirom sam u ovom rijalitiju super, uvek smo se poštovali, ali sada smo okej. Ne želim da sebe dovedem u neku situaciju. Smanjiću to udvaranje prema njoj, preče mi je da je zadržim kao prijatelja, iako mi se sviđa", istakla je Matora.

"Imam jedno pitanje za Matoru, zanima me samo jedna stvar, da li je moguće, mi smo tri puta pričale ozbiljno o emocijama, objasnila sam ti neke stvari... Da li je moguće da ti ja govorim neke stvari, na način na koji ti govorim, a da ti posle staneš ovde i pričaš potpuno pedeseto. Kako je to moguće? Kako vidite samo mene, a niko ne vidi kako ga Sandra češka?", bila je besna Rialda.

"To je moje mišljenje, ne slaže mi se tvoje izlaganje sa onim što ja vidim. Stoji mi jedna rečenica u glavi Vladimirova sa doka", poručila je Jovana, a ubrzo je Rialda počela da plače.

Poslušajte celu raspravu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bane

09.10.2020 07:04

Ekstremno ružan i odvratan tip!!!

Odgovori 11 0
Čeda

09.10.2020 07:31

Matora se tek sinoć otkrila da je loša osoba. Napala Rialdu i traži od nje da prizna da je zaljubljena. Iako nije istina. Priznaj iako nije istina. A u vezi je diktator.

Odgovori 11 0
Meho

10.10.2020 10:18

Rialda je poznata "lezbuša" iz mladjih dana.Bila udata 5 godina za kriminalca iz Bosne. Opeljejšila ga, pozajmljujući lovu od svih koju je on morao da vrati. Ona nijie u vinklu.Hiljadu plastičnih operacija ima,Silikoni na sve strane.Ne bi je prepoznali nas tarim slikama...pročitajte njegovu ispovest ,ojabio Alo preko cele strane.