(FOTO) JEZIVE MODRICE I PODLIVI OKO OKA! Evo kako izgleda Miki nakon brutalne tuče sa Tomović - uznemirujuće!

Autor:

Zadruga

07.10.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo par dana od brutalne tuče Vladimira Tomovića i Mikija Đuričića u Zadruzi 4, a strasti se ne smiruju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ako se prisetimo ranijih radova, sukob ove dvojice datira još iz ranijih vremena, tačnije iz rijalitija Parovi kada su Miki i Tomović pokazivali otvorenu netrepeljivost jedna prema drugome.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo!

U prethodnim sezonama Zadruge, netrepeljivost je rasla, a Tomović je pljuvao Đuričića na najgnusniji način kad god je mogao, naravno u Mikijevom odsustvu.

Prisetimo se jednog od tih momenata.

Napokon, kada je u Zadruzi 4 došlo do susreta ove dvojice, desilo se neminovno. Iaoko je Miki u početku delovao jako smireno, forsirajući priču da se smirio, te da je došao da zaradi novac za svoje dete, došlo je do tačke pucanja.

Varnica koja je zapalila "bure baruta" bio je sukob veče pre, kada je tema bila religija i crkva. Miki je iznosio priličnoi liberalne stavove koji u suštini nisu agnocistički, dok je Tomović, odgajan u tradicionalnoj pravoslavnoj porodici naučen da poštuje religiozne obrede, ali ne i da ih tumači i razume.

Pale su teške reči, uvrede, Miki je uspeo da se obuzda, ali samo do sutra. Fran je prisustvovao "pljuvanju" Tomovića po Mikiju, naravno u Mikijevom odsustvu,a pa je sve preneo Đuričiću koji je prišao Tomoviću i krenuo da ga udara.

Foto: youtube.com/printscreen
Foto: youtube.com/printscreen

Pali su na pod, udarali se, čak iako je izgledalo da Miki dobija batine, kada su ustali, svi su bili prestravljeni posekotinom na Tomovićevom licu, da im je promaklo to da i Miki na svom licu ima podlive od udaraca koji su bili evidentni.

Pogledajte još jednom na snimku kako je njihova tuča izgledala, a posebno obratite pažnju od 12 sekunde kada Tomović brutalno udara Mikija u glavu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

07.10.2020 22:00

Hajmo svi da kolektivno pustimo suzu za Mikijem Djuričićem. Do sad se tukao sa slabijim od sebe( Ivan Gavrilovic, Marko Vanila, Milan Milosevic, Lepi Mica, Toma Panic,Bane Colak, Nadezda Biljic, Suzana Perovic... oprostite ako sam nekog propustila) Sad je naisao na nekog jaceg i spremnijeg da mu vrati za sve ove predhodnike.