(VIDEO 18+) GDE STE SAD VI ŠTO STE PLJUVALI DRAGANU MITAR, EVO VAM ZILHE! Isplivao eksplicitan snimak Edove supruge: Glumila prevarenu ženu, a evo šta sad radi potpuno gola!

Autor:

Zadruga

01.10.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalčina!

Foto: instagram.com/zzilhaaa

U prethodnoj, trećoj sezoni "Zadruge" ogromnu prašinu digla je afera koju su imali Dragana Mitar i Edis Edo Fetić, ali i odnos koji je ovaj kontroverzni Novopazarac imao sa suprugom Zilhom Karišik Fetić.

Gledaoci svojim žestokim pitanjima nisu štedeli kako Draganu, tako ni Eda, zbog mnogobrojnih prevara javnog poniženja Zilhe, koju je veliki deo gledalaca doživeo kao žrtvu, javno osramoćenu majku troje dece... Ipak, sada su i Zilhin moral i reputacija dovedeni u pitanje, s obzirom da se društvenim mrežama brzinom munje proširio eksplicitni snimak na kojem korisnici istih tvrde da je na video snimku obnažena, kao od majke rođena - Zilha!

- A da vas pitam, gde ste sad svi vi koji ste pljuvali Draganu Mitar? Evo vam Zilhe - poručio je korisnik Tvitera koji je priložio snimak obnažene žene koja se snima dok oblizuje usne, pokazuje gole grudi i tvrdi da je reč o Zilhi Karišik Fetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aksa

01.10.2020 22:46

To je samo slika Dragana se jahala i valjala sa tuđim mužem pred milionima gledalaca.