(VIDEO) NAPUSTILA BELU KUĆU! Posle žestokog napada na zadrugarku, podlegla pritisku i pobegla U SUZAMA!

Autor:

Zadruga

01.10.2020

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla ko zvečka!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/ printscreen

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Nataša Radan je stavljena na stub srama, a pojedini zadrugari su istakli da znaju da se ova ukućanka bavila najstarijim zanatom. Zbog ovih optužbi Nataši je je pozlilo, pa je izašla van Bele kuće, gde se jadala Anđelu Rankoviću.

- Ja sam išla u školu, i radila sam kao konobarica! Nisam se j*bala za pare, nisam! Jesam uradila to što sam uradila prošle godine, i za to se kajem, rekla sam već - pravdala se Nataša.

 Nema razloga da se nerviraš za to što ti neko priča šta si radila prošle godine - dodao je Anđelo.

- Ja prema dečku nisam imala nikakvu emociju, i zato sam rekla da se kajem, da sam imala emociju, rekla bih da se ne kajem - rekla je Nataša.

- Dobro, razumem te, samo se sredi. Ili sedi i reci da nemaš komentar. Moraš da shvatiš ko si, šta si, sa kim si, kapiraš. Dokle god te bude sve nerviralo, tako će da ti bude, a kada shvatiš da te to ne zanima, biće okej - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading