ZAVRŠILA U BOLNICI! Nadežda prolazi kroz PAKAO zbog Tome: Ne jede ništa, ne može da primi insulin - NIJE DOBRO UOPŠTE!

Autor: Alo

Zadruga

28.09.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i pevačica Nadežda Biljić prolazi kroz veoma turbulentan period s ozbirom na to da njen nevenčani suprug Toma Panić boravi u rijalitiju, a njoj smetaju njegovi kontakti sa devojkama u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nadežda Biljić

Zbog svega što se izdešavalo Nadežda je poručila Tomi da više nema ženu i da ga neće sačekati posle rijalitija, pa se, očigledno, suočila sa mnogo kritika.

Nju su ovakvi komentari razbesneli, pa je odlučila da se oglasi putem svog Instagram profila i svim "hejterima" uputi žestoke reči.

"Strašno šta mi sve pišete i kunete me... Ja dva puta završavam u bolnici jer ne mogu da jedem danima, a vidim i znam šta se unutra dešava... Ne mogu insulin da primam jer nemam apetit, još se nađu budale da me svakodnevno nazivaju k****m i kunu najstrašnije... Niko ne zna šta smo prošli i šta se sve izdešavalo i zbog čega ja ovako reagujem... Gledajte svoja posla i svoje bedne živote, a mene i moje dete ostavite na miru... Prevršilo je svaku meru više stvarno! Ne znam da li mrzite mene ili prosto ste takvi da ste puni mržnje prema svima i svakome... Bagro jedna glupa i prostačka", napisala je izrevoltirana Nadežda na svom Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading