(FOTO) OVO NISTE ZNALI! OVAJ zadrugar je ugovorio sa produkcijom izlazak na nekoliko nedelja: EVO O KOME SE RADI I KOJI JE RAZLOG!

Autor: Informer

Zadruga

28.09.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar postaće roditelji devojčice. Naime, Vukova verenica Olivera, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, nedavno je saznala pol bebe i podelila radosne vesti sa svojim najbližima.

- Olja je najsrećnija trudnica otkako je saznala da nosi devojčicu i jedva čeka da prinova stigne. Odlično podnosi trudnoću i nema nikakve posebne zahteve, a jedino joj nedostaje Vuk, koji je skoro mesec dana u „Zadruzi“ - rekao je izvor blizak reperu.

 

 

 

RepublikaFoto: Milosph

Kako izvor navodi, Vuk će nekoliko dana pred rođenje ćerkice napustiti „Zadrugu“ i ostati s porodicom nekoliko nedelja. - Da ne bi propustio rođenje prvog deteta, Vuk je s produkcijom na početku dogovorio detalje svog privremenog izlaska. Sa naslednicom će biti nekoliko nedelja, a potom će se zbog ugovorne obaveze vratiti u rijaliti. Nema sumnje da će mu to izuzetno teško pasti - navodi izvor i otkriva da je Vuk već izdvojio nekoliko imena.

Kada mu je pre nekoliko dana tajno javljeno da čeka devojčicu, nije uspeo da suzdrži suze. U programu uživo rekao je da najveću ljubav šalje devojčici Seleni, ali niko od zadrugara nije povezao da se radi o ćerki koju čeka. Zasad mu je Selena prvi izbor, ali znajući njega, smisliće još desetinu imena - kroz smeh zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading