Zadrugarkin otac o njenom problemu s anoreksijom: Anja je dva puta imala kliničku smrt!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubinko Todorović, otac učesnice "Zadruge 4" Anje Todorović, otvorio je dušu i priznao da njegova ćerka umalo nije umrla zbog anoreksije. Kako je njegova ćerka sada u žiži interesovanja, on je ispričao s kakvim se sve problemima susreo zbog njene bolesti, zbog koje joj je dva puta život visio o koncu.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Anja Todorović

Naime, mlada starleta je bila prva koja je šokirala javnost priznanjem da je zbog anoreksije doživela kliničku smrt, od čega još vuče određene posledice i ne sme da se opušta. Potom se njen otac Ljubinko oglasio za medije i otkrio šta se događalo u tom teškom periodu.

- Anja je u jednom periodu umislila da je debela. Imala je tada neki trip da je debela, ne znam šta se to tada desilo u njenoj glavi. Tada je bila treća godina srednje škole, znam da je otišla u Italiju, gde je bila pet-šest dana. Kad se vratila iz Italije, izašla je iz autobusa, a ja sam se uplašio! Tad je imala oko 42, 43 kila, kost i koža, to je bila ona faza da mi, kao roditelji, više nismo znali šta da radimo! Ona tada i ako je htela da jede, nije mogla jer je organizam navikao na malu količinu hrane. Tada je trenirala fudbal, fizički je bila super i što se tiče brzine, ma svega. Ona, na primer, unese 1.000 kalorija, a sagori 3.500 i normalno, non-stop ide u minus! Ja sam to provalio i pokušavao sam da joj pomognem, mi smo pričali, ali ne vredi. Nesvesno je došla u tu fazu, krenula da gladuje - započeo je priču Anjin otac, a potom istakao da je prava drama usledila nakon njenog povratka iz Italije.

- Prehladila se jedne večeri, klasična prehlada, međutim, slab organizam ni to nije mogao da podnese. Krenula je do kupatila, ali je pala nasred hodnika. Samo sam je uhvatio, uzeo u ruke, pokušao da je osvestim vodom, ubacio u auto i najbrže što sam mogao odveo u dom zdravlja. Odmah su tu došli lekari, zvao sam ja i neke prijatelje... Samo sam rekao jednoj doktorki: "Molim te, kao boga, samo je sada spasi" - ispričao je Ljubinko.

Kako kaže, Anja je dva puta doživela kliničku smrt u njegovim rukama:

- Ta dva puta kada je doživela kliničku smrt nije bila svesna po 10-15 minuta, užas! Ja sam je oba puta oživeo! Sad pred ulazak u "Zadrugu" sam joj rekao: "Anja, vodi tamo računa kako ćeš i šta ćeš da radiš jer već si od mene uzela jedno deset godina, život si mi skratila zbog tih tvojih stvari u životu." Ona misli da je najpametnija i sve na najteži način sazna, isto tako sada i u vezi s ovim malim Cveletom... Sve se svodi na istu priču - hoće da dokaže da je najpametnija, a kad udari o dno, tad shvati da su drugi bili u pravu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola: Marija je pitala koliko košta moj penis!

Lazar Čolić Zola progovorio je o odnosu s Marijom Kulić. Bosanac je otkrio da je tašta umela da bude dobra prema njemu i da mu je nekada delila dobre savete, a onda je znala i da poludi i svašta kaže ćerki jer je sa njim u vezi:

- Priznajem da nisam bio cvećka ove dve godine, ali mislim da je samo novac u pitanju, strah da možda Miksi sa novcem ode da živi kod mene. Doživljavam situaciju da Marija zove Miljanu i pita je koliko košta moj polni organ, Miljana je pakao doživela tada. Moram biti iskren, bilo je situacija kada me je savetovala, kao majka, ali kad uđemo u rijaliti, sve se promeni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
​Vladimir pobedio Kikija, zadrugari ga tešili!

Miljana Kulić je u svojoj radio-emisiji najavila okršaj Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića. Došao je momenat da oni odmere snage, te su se trkali u jezeru. Pobedu je u plivačkom okršaju odneo Crnogorac.

Iako ga je Kristijan izazvao, pa sam odredio da će takmičenje biti na vodi, izgubio je. Vladimir je zablistao i pokazao se u punom svetlu. Čorba je pokušavao da uteši Kristijana, koji je bio vidno iznerviran i videlo se da mu je krivo jer ga je neko nadmašio, i to na TV. Kristijan, koji je izgubio, moraće da spremi doručak ili ručak Vladimiru, kako su voditeljke radio-emisije rekle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading