(FOTO) DOĐI DA TI UBIJEM DETE! Zadrugar preživeo jezivu golgotu: METAK JE OPALIO, ONA JE PALA - ISPLIVALA PRIČA KOJA JE POTRESLA REGION!

Autor:

Zadruga

26.09.2020

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanemećete od šoka!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Naime, poznati tiktoker Nenad Lazić poznatiji kao Neca, u svom životu prošao je kroz mnoge nedaće, maltretiranja i nipodaštavanja od strane okruženja.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nenad, njegov brat blizanac i majka.

Naizgled pozitivan, harizmatičan mladić koji zasmejava široke narodne mase svojim skečevima, igrama i pesmom što na Tik toku, što u Zadruzi 4, krije jednu mračnu tajnu koja se mogla završiti tragično, ali na svu sreću sve se završilo kako treba.

Kontaktirali smo Necu pre nego što je ušao u Zadrugu te nam je on ispričao priču koja ledi krv u žilama i koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Bili smo napadnuti od strane jedne komšinice sa kojom nismo u dobrim odnosima. Ta žena je uvek gajila mržnju prema nama, bila je ljubomorna jer smo mi bolji đaci od njene unuke, ustvari ta žena, baka te moje drugarice iz odeljenja je bila glavna u kući - započeo je Neca potresnu priču.

Foto: Privatna arhiva

 Bilo je podne, letnje vreme, porodično smo seli da uživamo , kad je odjednom iskočila ta žena sa kojom moja mama nije pričala 18 godina , i rekla mojoj mami “dodji da ti ubijem dete “ u smislu da ubije mene . Moja mama jako je stresno shvatila to jer ne priča sa njom godinama. Tata je hteo da smiri situaciju  i pitao u čemu je problem, problem je bio “ navodno” jer sam ukrao svesku njene unuke.

 

 

 

 Dakle bio sam proglašen lopovom. Moja mama koja zna kakav sam je odmah to demantovala i krenula da se svadja sa njom, u tom momentu naišao je otac te devojke sa pretnjom da će nas sve ubiti i držao je neko oružje, Moja majka se uplašila za nas uvela nas unutra i pozvala policiju, tata kada je video čovekove namere , uzeo je neki metalnu šipku i udario čoveka po rukama. Tako je metak opalio negde u vazduh , i majka je pala u nesvest tad. Popucali su joj očni kapilari , odveli smo je kod doktora i tu su je nedelju dana lečili i vraćali oči u normalu. Peca i ja smo zadobili velike traume . Čak smo išli i na sud ... i dobili smo ih - završio je Neca sa knedlom u grlu..

Ova priča mnoge je šokirala te ne mogu da poveruju da se ovakve stvari dešavaju iz čiste zlobe i ljubomore, bez ikakvog konkretnog razloga. Neca je takođe dodao da će celu potresnu priču o svom životu ispričati u Zadruzi, gde će svi ostati zatečeni kad čuju sva dešavanja u njegovom detinjstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading