Moj brat neće ubiti Staniju: Kristijanova sestra se oglasila povodom Golubovićevih pretnji starleti!

Autor: Srbijadanas.rs

Zadruga

24.09.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović se našao na meti žestoke osude naroda, kada je uživo u programu za vreme emisije u rijalitiju "Zadruga" rekao da će navodno ubiti Staniju Dobrojević ukoliko mu se ne izvini što je pominjala njegovu porodicu, tačnije decu.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristiajn i Stanija

U medijima se odlasila Kristijanova sestra Dunja, koja je iskreno govorila o svom bratu, te iznela njeno mišljenje o celoj situaciji.

- Kristijan je kavaljer, on nikada ne bi to uradio. On neke stvari kaže u afektu, ali pola stvari ne misli. Njemu su porodica i njegova deca na prvom mestu, to ga je jako povredilo - rekla je Dunja za Srbija Danas:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan i Stanija

- Ona ne treba da se plaši da uđe u rijaliti, on je kavaljer, on će joj pružiti ruku kada uđe, ukoliko mu se izvini što mu je pominjala decu. Ukoliko se ne izvini, pa dobro, život ide dalje. Ja prvo kada sam čula da je to rekao, nisam tako shvatila, jer ga vrlo dobro poznajem, ali onda se napravio haos sa druge strane. Ja ne poznajem Staniju, nema šta tu ja nju da vređam, niti bilo šta, nije mene uvredila nego njega. Ja mogu da iznesem samo svoje mišljenje. Ne volim kada se pominju deca ni u kakvom sukobu. - rekla je Kristijanova sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

25.09.2020 09:14

Kako ona zna da će se on ponašati?