Kijina mama progovorila o bivšem zetu: Nadica: Slobi sam nabavljala tezge!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković komentarisala je bivšeg zeta Slobodana Radanovića, koji je došao u "Zadrugu" preksinoć da im peva. Ona je u društvu sa Markom Đedovićem rekla da su iz njegove familije mrzeli njenu ćerku Kiju Kockar više nego što su njega voleli i kako mu je ona sređivala nastupe i tezge jer je on nije umeo sam bilo šta da napravi.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

- Oni su više mrzeli moje dete nego što su voleli svoje. Ja njegove pesme znam kada je bio Boba. Ali ne znam pesme Slobe Radanovića. Ja sam imala slomove živaca zbog njega.

Pevao je u mom restoranu, ja sam mu nabavljala tezge. I Kija mu je sređivala tezge. Nikada ne zaboravi ko ti je pomogao. Njega je moja Kija najviše usmeravala - rekla je Nadica, a onda je dodala kako je od njega mogla da očekuje i ružne reči i uvrede:

 

On je bio stidiljiv nekada. Nije ni za šta snalažljiv. Kija ga je najviše usmeravala, rekla je Zeljkovićeva

- Kada sam videla kako se poneo prema Zorici Marković, pitala sam se koje vreme bi prošlo da meni tako nešto kaže. Da je*e u usta, da puši ku*ac. Meni se obraćao sa vi, a onda svašta izgovara. On je bio stidljiv nekada. Nije ni za šta snalažljiv, ali nikada nikoga ne bi prevario za lovu. Pošten je. To moram da priznam - završila je Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Todor

05.10.2020 19:52

Nadica i Kija ga vodale i vozale od kafane do kafane da bi pevao.