Sve Kristijanove nadrealne priče: Jedem medveđu paštetu od 300 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kristijan Golubović (42) jedan je od najzanimljivijih takmičara u "Zadruzi 4", a sve zbog priča iz života koje on, po svemu sudeći, slikovito opisuje. Osim što je poznat po svom kriminalnom životu, i te kako se pamte njegove originalne i komične izjave kojih je svakodnevno sve više.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan Golubović

Naime, više od trećine života on je proveo po zatvorima, a novoj generaciji ili, što bi on rekao, degeneraciji poznat je i kao učesnik rijalitija.

Prvo "Farma", a sada "Zadruga 4", a između je ponovo bio u zatvoru. O njegovim izjavama koje su na granici između gluposti i laži već godinama se priča, a ovog puta je otišao i korak dalje. Monolog koji je održao pred cimerima u Šimanovcima, a koji je trajao bezmalo sat vremena, ispunio je biserima u koje, čini se, da i sam ne veruje:

Sin mi se rodio sa 7,100 kilograma, bio je dugačak 63 centimetra

Sin mi se rodio sa 7,100 kilograma, bio je dugačak 63 centimetra, pa neću ja valjda nekoj Staniji da pravim dete. Dabogda me tramvaj zgazio kao Duška Dugouška ako bi mi ona rodila dete.

Jedem medveđu paštetu od 300 evra

Ja sam četiri meseca jeo samo picu kako bi izdržao ovo ovde sa vama, a ne školjke na koje sam navikao. Ja odem na Zlatibor i plaćam medveđu paštetu 300 evra kilogram i to jedem da ne bih jeo gluposti.

Bio sam kriminalac, možda i sada nešto petljam

Ja jesam bio kriminalac, mada možda i sada nešto petljam. Ja radim 100 serija po 25 sklekova i to je naučna fantazija.

Imam 2.600 kopči po sebi, razne metkove i gelere po telu

Zadrugar sa najdebljim dosijeom se po ko zna koji put prisetio vremena kada se družio sa ljudima sa one strane zakona, pa, kako kaže, više puta je bio ranjavan.

Ježim se od svog stida

Ja se ježim od svog stida, nekako je sklopio ovu rečenicu Kristijan, koju teško da bi mogao da ponovi, ali i da objasni smisao, ali ne zato što je bio zatvoru nego zato što je u pobedu Stanije Dobrojević, kako tvrdi, uložio 12.300 evra kako bi došla do prvog mesta.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

Armija iz Rusije je slala poruke za Staniju

Crvena armija mojih momaka je krenula iz Rusije, njih 70, da šalju poruke. Blato sam stavio na obraz zbog nje, a pokrio sam to akrilik farbom.

Ovo je samo deo njegovih bisera koje je uspeo da izgovori u sat vremena, a koji je pomno pratio višemilionski auditorijum.

Ajkuli sam udario šamar i pobegla je

Tri ajkule, jedna od tri metra, druga od dva i mladunče. I ona ide prema meni u malom bazenu, ja nju trznem šakom i ona pobegne posle mog šamara.

Praktično, dizelaštvo sam ja doveo u Beograd

Rekao bih, praktično, dizelaštvo u Beograd doveo sam ja, te zlatne lance, nakit i tako.

RepublikaFoto: Printscreen
Kristijan Golubović

Slomljena mi je devijacija nosa

Slomio mi je devijaciju nosne kosti.

Beograđanku pamtim jer sam tu izbo čoveka nožem

Ovaj deo grada budi toliko uspomena u meni. Vidim ovaj most, gde sam skakao na glavu kao klinac, pa vidim Beograđanku, gde sam prvi put povredio čoveka nožem ili našu svetinju Svetog Savu.

Radim milione i milione sklekova, koji polako prelaze u milijarde

Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bežanje u zdrav razum. Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su milijarde i milijarde. Već radim milione i milione sklekova, koji polako prelaze u milijarde. Ja bih sad mogao raditi dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening.

Na suđenjima ostale zabeležene i ove Kristijanove izjave:

- Čak i da me proglasite nevinim, ja sam izgubio na ideji jer će me se klinci kloniti, a to i jeste bila ideja policije

- Vi ste jedino sudsko veće koje nije kunjalo

- Mi bismo tu onda mogli da crtamo manastire, Bambije i Miki Mause i bilo bi lepo, a, umesto da je do toga došlo, ispalo je da sam ja prolupao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading