Monika Horvat htela da pobegne s imanja: Matorina devojka doživela nervni slom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Gledanje snimaka" razotkrila je mnoge tajne. Bilo je i smeha i suza i, naravno, rasprava. Monika Horvat i Jovana Tomić Matora su zbog prikazane svađe i komentara cimera završile u novoj svađi, a Hrvatica je tom prilikom doživela nervni slom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Monika Horvat

Naime, Moniki nije godilo što su joj dodelili etiketu foliranta, a onda je zamerila Matoroj jer smatra da je nije dovoljno štitila u ovoj situaciji. Ona je izjurila u dvorište i doživela slom, a Matora nije mogla da je uteši. Ubrzo su se pridružili i ostali zadrugari, koji su pokušali da je umire.

Ipak, nakon emisije izgladile su odnos, pa su završile u krevetu, razmenjivajući nežnosti, kao da se ništa nije dogodilo.

Inače, Hrvatica se pre nekoliko dana posvađala i sa prijateljem Filipom Carom, a nakon toga završila je u suzama, pa je htela da ide kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Monika Horvat

- Rekla sam Jovani da ću sa Filipom pričati kad uhvatim priliku. Pričala sam sa Mićom. Ja sam htela kasnije sa tobom o tome da pričam, sedi sada i ćuti. Neću da se derem. Hoću kući! Samo me pošaljite doma! Ne mogu ja ovo - govorila je Horvatova kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading