Miljana je šizofreničarka, Lepi Mića ološ nad ološima: Necina porodica oplela po Zadrugarima, pa progovorili o njegovom SE*SUALNOM OPREDELJENJU!

Autor:

Zadruga

19.09.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lazić Neca tokom karantina uveseljavao je sve korisnike društvene mreže Tik Tok i za kratko vreme postao prava internet senzacija. Popularni Neca tokom leta iznenadio je sve svoje pratioce i objavio da ulazi u četvrtu sezonu Zadruge.

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović
Nenad Lazić - Neca

Mnogi su pomislili da je reč o šali, ali on se zaista uselio u Imaginarijum u Šimanovcima sa 50 učesnika i sa njima će proživljavati štošta narednih 10 meseci.

Neca je odmah skrenuo pažnju na sebe, jer kao pasionirani ljubitelj igre i plesa po ceo dan se na taj način šali, a pokazao je i da je pravi prijatelj, pa nesebičnu udeli po koji savet svojim cimerima.

Gde su fanovi, tu su i hejteri, pa je naišao i na kritike, konkretno od višegodišnje rijaliti zvezde Miljane Kulić, koja ga je provocirala na osnovu seksualnog opredeljenja.

Ovo je posebno pogodilo Necinu porodicu, te su se za Republiku oglasili njegov brat Predrag Lazić ( takođe Tik Tok zvezda) i majka Julijana. Oni su pored Miljaninih provokacija prokomentarisali i Lazićevo učešće u rijalitiju, ali i dali svoje mišljenje o tome ko je pravi prijatelj članu njihove porodice koji se bori sa prvo mesto u Pinkovom rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Lazić - Neca

Kako komentarišete Miljanine provokacije i priče da je Neca gej. Zašto joj je zasmetao?

- Miljana je sklona šizofrenim napadima, nju u Zadrugu i zovu jer im treba klovn i neko ko bi uradio sve zbog novca, njoj je u cilju da napravi kadar za nju. Neca kao osoba je kulturan i vaspitan, naravno ponaša se tako i svi će zbog tog ponašanja njega provocirati da je gej. Videli ste u videu da je u toj grupi bio Šebez (koji nema kadra i uopšte nije zanimljiv), on dobacuje Miljani šta da priča. Lepi Mića je nekulturna osoba koju možeš nazvati "ološem". Đedovic je ,,novinar " koji je nažalost izgubio posao jer je lupio devojci šamar, vuče komplekse i ne ispunjen je u životu, pa se ponaša kao žena bez muškarca i tračara okolo. Potenciraju da je Nenad nešto što nije, a ja znam da ga privlači ženska osoba iz "Zadruge" i nećemo sada o tome ,jer je već pričao o tome, on je dečko koji ne prelazi na dela jer ne žuri i nije mu cilj da uđe i neku vezu u "Zadruzi" jer ga to trenutno ne zanima.

Da li bi ti ušao u "Zadrugu 4"?

- Ušao bih da pokušam da odbranim Necu, ali s tim dolazi i to da situacija u "Zadruzi" može da se pogorša mojim ulaskom.

Po tvom mišljenju ko je Neci pravi prijatelj u kući?

- Tamo su svi dvolični, tako da ne znam šta bih vam rekao. I dalje čitam njihove psihološke profile. Dragana je dvolična i folirant je i to se vidi. Slaba je na svojim rečima, pa je Necu proglasila izdajnikom, a i sama je izdala nekoliko osoba.

Necina majka Julijana je njegova velika podrška, s toga i ona ima oštar odgovor za Miljanu koja je "udarila" na njenog sina.

- Ja sam se iznervirala,potenciraju da je Neca nešto što nije, jer ja sam savremena žena i znam šta je moj sin. On je normalan dečko koji ima devojke i ne pripada gej populaciji. Drugo je to što ga neki zadrugari provociraju i etiketiraju i hoće od njega da naprave nešto sto nije. Da nije bilo Nece, Miljana ne bi bila mis Tik Toka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Čeda

20.09.2020 08:48

Necu mogu samo na osnovu glasa da optužuju a ne na osnovu ponašanja. Ali priroda mu je dala takav glas. Miljana je šizofreničarka, Lepi Mića ološ nad ološima.

Ado

20.09.2020 08:58

Neki zadrugari provociraju i etiketiraju Necu i hoće od njega da naprave nešto sto on nije.