OVO NIJE RIJALITI, MOJ ŽIVOT JE U PITANJU! Stanija progovorila o Kristijanovim pretnjama smrću!

Autor: Republika

Zadruga

17.09.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović ne prestaje da proziva Staniju Dobrojević, a sada joj je javno zapretio izjavivši da će je ubiti ukoliko mu se iskreno ne izvini što mu je spomenula dete.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY/Estock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan i Stanija

Stanija nije mogla da ostane nema na ovakve reči, pa se javno oglasila putem svog Instagrama:

- Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija... Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti SMRĆU?!!! Pre 5 godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala?! Niko reagovao nije! Sad JAVNO PRETI SMRĆU! DOSTA VIŠE!!! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi, već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je MOJ ŽIVOT I MENI SE VEČERAS JAVNO PRETILO SMRĆU - napisala je Stanija, pa dodala u komentarima:

- On je meni prvi psovao "ustašku" majku, čitavu familiju i mrtvog oca! Imate sve snimke za dokaze! A ja sam tek na kraju iznela samo ono što su meni njegovi NAJBLIŽI rekli: "da dete nije njegovo"! Bez ijedne uvrede deteta! Ili zene! I onda idu JAVNE pretnje SMRĆU?! Ma važi! - napisala je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

18.09.2020 05:55

Stanija ne treba da ulazi.

Odgovori 11 0
Milan

20.09.2020 17:56

Ovo nije rijaliti. Ovo je bojište. Prvo pretnje pa čarke pojedinaca. Polako se spremaju za bitku.