UBIĆU STANIJU LIČNO, ILI PREKO MOJIH LJUDI! Kristijan potpuno poludeo, spreman da robija 40 godina

Autor: blic

Zadruga

16.09.2020

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši robijaš Kristijan Golubović večeras je izrekao niz šokantnih poruka, upućenih starleti Staniji Dobrojević, sa kojom već dugo nije u dobrim odnosima.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan /Stanija

Golubović je pobesneo što mu je Dobrojevićeva nedavno spomenula dete, ističući da ćerka "nije zapravo njegova", pa je odlučio da kaže šta ima na tu temu, demonstrirajući kriminal, a njegove reči su šokirale sve.

- Navikao sam da uvredim d***u. Dame nikad nisam uvredio. Ljut sam što mi je Stanija pomenula dete. Mogao bih da je koljem grickalicom. Ne postoji sila koju ne bih upotrebio. Kad je moje dete u pitanju? Tako mora. To je za očekivati od mene. Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Ubiću svakoga ko mi uvredi dete, po cenu da idem 40 godina na robiju - kazao je on, dok se svi pitaju ima li kraja njegovim ispadima i pretnjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

17.09.2020 06:52

Jel' ima neko u tužilaštvu da nije na odmoru? Jel' može ovo da se proveri? Ako je rekao, jel' se čeka da obećano uradi?

Odgovori 10 0
Anđelko

17.09.2020 14:48

Strašno.