SATERALI GA U ĆOŠAK! Darko prelomio: Ulazim u "Zadrugu" da vratim dugove!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić uskoro ulazi u "Zadrugu 4" kao takmičar da bi se ratosiljao dugova koji mu već dugo vise nad vratom.

Foto: Promo foto
Darko Lazić

Čelnici televizije Pink već neko vreme pregovaraju s njim i uveliko se prave dogovori pod kojim uslovima bi se on pojavio u rijalitiju, da li kao učesnik koji se bori za glavnu nagradu do jula ili kao gost na nekoliko meseci.

Pevačev prijatelj ne krije da je Lazić i te kako zapao u finansijske probleme što zbog koronavirusa, što zbog dugova, pa je spreman na sve da bi vratio tuđi novac.

- Darko, baš kao i dobar deo estrade, od marta ima finansijskih poteškoća. Pre tog perioda lagano se živelo, trošilo, kupovalo, ali sad se sve promenilo. I kada dogovori nastup, a vrlo je tražen, do poslednjeg dana ne zna da li će tezga biti otkazana pošto se epidemiološka slika u regionu menja svakodnevno, a samim tim i propisi za okupljanja u zatvorenom prostoru. Niko sa estrade nema siguran prihod, a rashodi rastu na sve strane - kaže Lazićev prijatelj i dodaje:

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Darko i Marina

- I ranijih godina su ga zvali u razne rijaliti-formate, ali on je odbijao jer je baš lepo zarađivao na tezgama. Međutim, sada je došao kod mene i rekao mi: "Ne mogu više da trpim ovaj pritisak. Ulazim u 'Zadrugu' da vratim pare kamatašima. Pokušavao sam to da izbegnem, ali na kraju mi je ostala samo ta opcija." Kaže mi da su mu sada oduzeli jedan automobil zbog neisplaćenih rata, plus tu je svakog meseca alimentacija za Lorenu, a da ne govorimo o troškovima za ženu i dete. Dugove koje je imao odranije mora da vrati, kamate rastu, a prihodi su krajnje neizvesni. Ne bio mu ja u koži. Kamataši za sada tolerišu kašnjenje jer znaju da on može da vrati kad krene da peva, ali dug raste. Ušteđevina koju je imao, skrckala se, pa je, okreni-obrni, rijaliti trenutno najbolja, ako i ne jedina, opcija da se koliko-toliko izvuče iz ove besparice u koje je upao.

Darkov prijatelj tvrdi da se on strašno plaši za porodicu, kao i to da sebi ne bi oprostio kada bi kamataši došli kod njega kući da ga maltretiraju, a da njegovi sve to gledaju.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Darko sa sinom Aleksejom

- Poslednje što bi dozvolio da se desi jeste da mu kamataši dolaze na vrata kuće u Brestaču, da uznemiravaju njega, suprugu, dete i da cela porodica doživljava stresove. On mi je ovim rečima rekao: "Vratiću ja njima sve, samo porodicu da mi ne diraju, samo da ih ne uznemiravaju. Ne bih podneo da se nešto desi mom sinu ili Marini." Mislim da će baš ta muka da ga i natera da uđe. Darko sad stalno vodi obezbeđenje sa sobom, ali to nije trajno rešenje, a plus i košta. S druge strane, u "Zadruzi 4" sigurno može da uzme lepe pare. Njemu je vrlo važno da se dogovori oko uslova, gde će da spava i šta će da jede, pošto je na posebnom režimu zbog smanjenja želuca - kaže izvor za Svet i dodaje:

- Produkcija je rešena da ga dovede u rijaliti i spremna je čak i da mu deo honorara isplati unapred da bi se rešio finansijskih problema i vratio deo dugova. To mu je važno jer bi znao da su Marina i sin, ali i roditelji, mirni i da im niko neće dolaziti na vrata. Kako stvari stoje, u narednih mesec dana, Lazić bi trebalo da se nađe u Beloj kući. On ne bi želeo da ostane tamo do jula naredne godine, tako da nije isključeno da uđe na tri do maksimum šest meseci. To mu je, kaže, nekako i podnošljivo. Plaši se, odnosno ne želi da bude previše odvojen od žene i deteta. Plus sve je postalo haotično i deprimirajuće, on pobednik takmičenja "Zvezde Granda", sa tolikim hitova, sad svojim poslom ne može da se bavi, već treba da ulazi u rijaliti, gde će neki anonimus da ga vređa, spominje porodicu. Nije lako to prelomiti. On nije konfliktan, ali svestan je da u nekim situacijama čovek teško može da ostane hladne glave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gliša

17.09.2020 20:16

Darko, Dare care, care debila.