OKO NJIH SE SVE VRTI! Igrači iz Lijepe njihove bacili u senku domaće učesnike rijalitija: Hrvati najveće zvezde "Zadruge 4"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgledaniji rijaliti-program na Balkanu "Zadruga 4", koja je počela pre dve nedelje, već uveliko drži pažnju gledalaca, a likovi koji su počeli da dominiraju i koji trenutno drže ceo šou jesu Hrvati i Hrvatice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Učesnici rijalitija iz Hrvatske su nove zvezde Zadruge

Iako smo na samom početku imali priliku da vidimo da su na imanje u Šimanovcima ušli različiti profili, te da je produkcija ovog puta napravila odličnu selekciju učesnika, već prve večeri, u realnoj igri, počeli su da se izdvajaju Fran Pujas, Paula Hublin, Filip Car i Monika Horvat.

Naime, Kristijan Golubović i slični njemu najavljivani su kao bomba ovog projekta, ali, nažalost, oko njega se malo toga dešava, a sve priče koje sada priča imali smo prilike da čujemo u raznim TV formatima, kao i u rijalitiju "Farma", u kojem je bio pre nekoliko godina. U već znanoj igri podbacio je i iskusni Miki Đuričić, koji većinu vremena provodi ćaskajući o kulinarskim receptima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Publika danoćno prati ljubavne brodolome Frana i Paule

Za razliku od dugogodišnjih rijaliti-zvezda koje su se uljuljkale u popularnost, prvi koji se izdvojio kao igrač jeste izvesni Filip Car, koji dolazi iz okoline Rijeke. Vlasnik je plaže u Crikvenici i sam je istakao da ulazi da upozna neke žene za sebe. On je uspeo da smuva Aleksandru Nikolić i već neko vreme se priča vrti oko njih dvoje. Car je inače najbolji drugar Monike Horvat, sugrađanke koja je i njega ubedila da uđe zajedno sa njom na imanje u Šimanovcima. Ova zgodna zubarka uspela je da skrene pažnju na sebe već prilikom snimanja profila pred početak "Zadruge 4". Fizička sličnost sa prošlogodišnjom pobednicom Ivom Grurić navela je javnost da sve oči budu uprte u nju, samim tim je to karta za izdvajanje iz mase. Iako smo od nje očekivali da zavede sve muškarce u Beloj kući, ona se smuvala sa Jovanom Tomić Matorom i za sada privlači svu pažnju kamera ljubakajući se sa njom bez uzdržavanja na svakom ćošku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Monika je nova devojka Jovane Tomić Matora

Pored gorenavedenih učesnika koji dolaze iz Hrvatske, susedne nam zemlje, izdvojili su se još i Fran Pujas i Paula Hublin, koji su se na samom početku predstavili kao ljubavni par, složan i nesalomiv, uzor svim parovima, kako su sami rekli, po ljubavi i lojalnosti. Već u prvoj nedelji boravka u Imaginarijumu oni su dokazali da su sve suprotno od toga. Fran je izneo skandalozne detalje o svom životu i tome kako se drogirao, te bio odbačen od svih, kao i da je dva puta bio u zatvoru. Priznao je i da je tukao devojku Paulu, te su usled razmirica u rijalitiju raskinuli. Paula se nakon dva dana zagledala u manekena Anđela Rankovića, što je izazvalo svađe i razmirice između nje i Frana, s kojim i sada ima nedefinisan odnos. Trenutno se sve vrti oko ovog ljubavnog trougla i oni su uspeli da bace senku na sve ostale učesnike "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/tvpink/zadruga3
Hrvatica pobednica "Zadruge 3"

Iva Grgurić pobednica je prethodne sezone i ona je odnela krunu u Zagreb. Iako je na početku bila osporavana zbog svoje priče vezane za nekoliko decenija starijeg muškarca sa kojim je bila u ljubavi iz koristi, s vremenom se ta priča zaboravila i Iva je postala favorit. Uspela je da uzme novac, ali ne i slavu. Pobeda se desila u nezgodnom momentu, u vreme pandemije koronavirusa, tako da Iva nije prosperirala.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miljana jedina od starih igrača drži rijaliti

Miljana Kulić jedina je od rijaliti-igrača iz prethodnih sezona koja uspeva da bude interesantna i inovativna i posle toliko rijalitija u kojima je bila učesnica. Ona je ovog puta broj jedan zajedno sa pevačem Mišelom Gvozdenovićem, čija je zajednička priča zanimljiva i posle osam godina otkako se desila. Gledaoci uživaju u njihovim duelima i detaljima iz zajedničkih dogodvština koje su proživeli. Takođe, Miljana je svim igračima ukrala šou kada je na takmičenju za mis i mistera "Zadruge" bez blama zbog 120 kilograma, koliko sada teži, izvela seksi ples u kupaćem kostimu.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miki povučen i neprimetan

Miki Đuričić je već na početku ove sezone pokazao da više nema snage ni elana da pravi šou-program, kao nekada pre. Iako je ranije vodio glavno slovo u "Zadrugama" i pravio haos, sprdao se sa, kako on kaže, manje inteligentnim ljudima od sebe, tukao se, imao seks, zaljubljivao se i slično, ovog puta toga nema. Miki je stacioniran ispred svoje sobe za rehabilitaciju i tamo sačekuje ostale učesnike, gde uglavnom pričaju o hrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđelko

17.09.2020 14:49

Tako im naredjeno.