Anja i Cvele u ratu: Reći ću svima ko te finansira i ko ti je kupio kola!

Autor:

Zadruga

16.09.2020

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele privukli su veliku pažnju javnosti ulaskom u najgledaniji rijaliti program "Zadruga".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anja i Cvele

Otkako su ušli, njihov odnos je varirao, te su se svađali, mirili, raspravljali, a veliki sukob desio se i sa bivšim zadrugarom Vasilijem Ilićem, koji je izneo neke žestoke detalje iz Cveletovog života.

Naime, Vasilije je ispričao da je Cvele ranije bio sa starijim ženama u vezama, koje su ga finansirale, što je izazvalo pravu dramu.

Sada je procurila prepiska između Vasilija i Anje, koji su inače prijatelji u spoljnom svetu, a koja dokazuje da je Anja znala za sve to, pa je čak, pred njihov ulazak u Zadrugu kada su se posvađali, pretila da će ga sama uništiti!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Anja Todorović

"Njemu niko neće trebati da bude tamo neprijatelj, ja ću biti za sve pare! Doslovno ću ga uništiti! Javno ću da kažem da mi se kleo u brata i roditelje, da ga je finansirala žena od 40 godina koja mu je kupila auto", pisala je Anja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading