Miljana Kulić otkrila Lazićevu nepristojnu ponudu: Darko je hteo maloletnu da me je*e!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić u "Zadruzi 4" evocirala je uspomene iz vremena kada je uhodila pevače. Iako je sa njom u Imaginarijumu sada Mišel Gvozdenović, kojem je pravila brojne probleme i pratila ga i na poslu i oko kuće, Miljana ne krije da je njena najveća opsesija bio Darko Lazić. Kulićeva je, na iznenađenje svih, otkrila da ju je Darko Lazić zvao na seks u jedan hotel nakon njegovog nastupa na kom je ona bila u publici.

Foto: TV Pink/printscreen
Miljana Kulić

Naime, tokom svađe sa Gvozdenovićem Miljana je pomenula i njegove kolege iz šoua "Zvezde Granda" u koje je takođe bila zaljubljena i koje je proganjala mesecima. Među njima su i Dušan Svilar, Nemanja Nikolić, Milan Mitrović, Sloba Vasić, a jedna od njenih najvećih ljubavi bio je i Darko Lazić, u koga je i danas zaljubljena.

- Sa Darkom se i danas čujem, ostali smo u dobrim odnosima. Obožavala sam ga dok se takmičio u "Zvezdama Granda", glasala sam besomučno za njega! Kada sam imala 16 godina, otišla sam na jedan njegov nastup. Pošto smo se pre toga čuli telefonom, prepoznao mi je glas. Prišao mi je i rekao: "Jesi li ti Miljana Kulić?" Kada sam mu potvrdila, pitao me je da me izvede na večeru, a zatim da provedemo noć zajedno u hotelu u kome je bio smešten. Uplašila sam se i pobegla - rekla je Miljana.

Zadrugarka je potom objasnila da je bila svesna kojim povodom je pevač zove, te da ona to nije želela.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko Lazić

- Znala sam šta to znači, znala sam da me zove na seks, a ne na druženje, kako mi je rekao. Šta ja ima da tražim u hotelu sama. Nisam želela seks, volela sam ga drugačije - ispričala je Miljana i dodala da je želela da to bude platonska ljubav, ali da se ipak vodila time šta Lazić voli i kakve devojke ga privlače. Zbog njega je čak otišla i pod nož da odradi neke estetske zahvate.

- Kada sam pročitala u novinama da Darko voli devojke sa silikonima, odmah sam otišla da povećam usne! Bila sam opsednuta njime, ali nisam želela da spavam sa njim niti sa drugim pevačima. Toga sam se plašila. Bila sam nevina devojka. Imala sam strah da će me kresnuti i šutnuti, kao sve ostale devojke koje su ga obožavale. Sa Svilarom sam pričala satima telefonom, ali onda sam mu dosadila, pa je promenio broj. Nemanja i Milan su me isto poštovali iako sam ih zivkala. Ma oni su gospoda, Mišel je seljačina, ako ga uporedim sa njima. On je luzer. Zato nikada nije uspeo na estradi. Loš je kao čovek, loš je kao šoumen - zaključila je Miljana.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan: Stanija mi je pušila i opet će kad uđe u "Zadrugu"

Kristijan Golubović, kontroverzni momak sa asfalta, ne prestaje da šokira izjavama vezanim za starletu Staniju Dobrojevć, sa kojom je imao prijateljske odnose pre nekoliko godina. Naime, on je otkrio šta se među njima dešavalo kada kamere nisu snimale.

- Stanija mi je odradila oral, lepo je to bilo. I opet će kad bude ušla ovde u "Zadrugu". Pazite šta vam kažem - rekao je Kiki nekolicini zadrugara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Fran: Paula, budi sa Anđelom kad si zaljubljena!

Paula Hublin rasplakala se zbog toga što je dečko Fran Pujas imao sukob sa Vladimirom Tomovićem i Anđelom Rankovićem oko toga ko muva njegovu devojku. Onda ju je on dotukao komentarom:

- Nemoj plakati, molim te, ako hoćeš biti sa Anđelom, budi ako si zaljubljena, i to je to - rekao je Fran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading