Pomirile se? Isplivao dokaz da Luna i Anabela ponovo prićaju!

Autor: Blic.rs

Zadruga

14.09.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani odlučila je da slobodno vreme iskoristi na kvalitetan način i provede ga sa Blankicom i ujedno izgladi odnose sa mlađom sestrom, koja je bila ljuta na nju zbog svađe sa majkom Anabelom

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela

Dok je Atijasova bila na odmoru Đoganijeva je iskoristila priliku da bude sa mlađom sestrom i odvela je u Zoo vrt, gde su uživale u zajedničkom vremenu.

Luna Đogani odlučila je da slobodno vreme iskoristi na kvalitetan način i provede ga sa Blankicom i ujedno izgladi odnose sa mlađom sestrom, koja je bila ljuta na nju zbog svađe sa majkom Anabelom tokom “Zadruge 3”.

- Nakon izlaska iz rijalitija Luna se na sve načine trudila da nadoknadi izgubljeno vreme sa sestrama, a kako je posebno vezana za malenu Blankicu bilo joj je jako bitno da ispravi sve nesporazume sa njom s obzirom na to da je i sama navela da je ljuta na Lunu zbog učestalih svađa sa Anabelom - navodi izvor i dodaje da je to rezultiralo i da Atijasova počne da se viđa sa najstarijom ćerkom:

- Anabela i Luna nisu u dobrim odnosima, pogotovo nakon Lunine veridbe kojoj nije prisustvovala. Iako je to potpuno slomilo Atijasovu one su u kontaktu koji je više strogo poslovan, nego porodičan. Kako je Anabela otputovala na odmor sa bivšim suprugom Andrejom Atijsom, ostavila je Blankicu sa Lunom kako bi mogle da provedu zajedničko vreme. Iako je to bio trenutak kada su se majka i ćerka napokon srele oči u oči, i dalje su u zategnutim odnosima, pa se viđaju samo zbog Blankice.

RepublikaFoto: Printscreen
Luna i Anabela

Iako ni jedna ni druga ne žele da komentarišu njihov odnos u javnosti, jasno je da je Anabela jako povređena.

- Poznato je da se Anabela ne slaže sa Luninom vezom sa Markom, ali ju je jako pogodilo što je za njihovu veridbu saznala iz medija, kao i što je niko nije ni pozvao da prisustvuje prosidbi za koju su svi znali sem nje - navodi izvor i ističe da je Luni jako teško zbog trenutne situacije:

Ona je i plakala tokom veridbe što Anabela nije tu, ali je svesna da je situacija prosto neprijatna za sve. Zato se trudi da na sve načine popravi odnose barem sa sestrama, s obzirom na to da Anabela i nakon veridbe i dalje sumnja u Markove namere sa Lunom.

Upravo zato sunčan dan Đoganijeva je iskoristila da sa prijateljem iz Zadruge, Savom Perovićem, odvede malenu Blankicu u Zoo vrt, gde su uživale u razgledanju životinja i zajedničkom društvu. Obilazile su kaveze, a Luna je sa radošću pokazivala sestri sve životinje i ujedno joj ispunjavala sve želje. Devojke su se ludo zabavljale što svedoče i fotografije, a kasnije je Blankicu odvela u obližnji luna park, gde su se provozale panoramom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

I sama Đoganijeva je podelila na svom Instagramu koliko je srećna što provodi vreme sa Blankicom i što su ponovo u dobrim odnosima.

- Draga sestro... Ponekad te mogu uznemiriti. Ponekad ću te naljutiti. Ponekad će te moje reči raniti. Ponekad ću te rastužiti. Ali nikad nećeš naći devojku koja te voli više od mene! Volim te svim srcem i dušom zauvek! - poručila je Luna uz fotografije iz Zoološkog vrta na kojima uživa u zagrljaju mlađe sestre i tako pokazala da je uspela da izgladi odnose sa njom.

Luna otputovala u Tursku sa Markom

Mlada pevačica spakovala je kofere i otputovala na letovanje u Tursku sa svojim verenikom Markom Miljkovićem, odakle su se pohvalili slikama iz luksuznog letovališta.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Anabela i Luna

- Odlučili smo se za Tursku, tamo ćemo na odmor. Luna je bila već 100 puta, a meni će ovo biti prvi put - rekao je Marko za “Blic” pred put, dok se Luna nadovezala:

- Išla sam šest godina zaredom tamo, kad sam bila mlađa, mnogo mi se dopada tu sve. Umorila sam se od svega, odmor mi je preko potreban.

Mladi par takođe je dodao da trenutno ne brine oko finansija i da sebi može da priušti luksuzan odmor, jer kako sami kažu otpočeli su privatni biznis od koga zarađuju i ulazak u rijaliti ih više ne zanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading