(FOTO) LAGAO SVE! Alen Hadrović ušao kao slobodan, a ISPLIVALA FOTKA gde je u strasnim poljupcima sa NJOM - ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE KO JE U PITANJU!

Autor:

Zadruga

13.09.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Hadrović, poznati ugostitelj i fatalni zavodnik napravio je havariju ulaskom u Zadrugu 4.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Alen Hadrović

Naime, ovaj zadrugar je prosao kroz medijski linč nakon sto je isplivala fotka gde se navodno ljubi sa Zerinom Hećom te je shodno tome optužen da je on krivac za raspad njene veze sa pevačem Dadom Glišićem, a samim tim da je akonto te priče ušao u Zadrugu 4.

Hadrović je te navode žestoko negirao, ne želevši da uputi ijednu ružnu reč protiv Hećove, kao što to ne bi uradio ni protiv jedne druge devojke, tvrdeći da je on džentlmen, te da šta god se i dogodilo od njega se neće saznati. Alen je takođe u Zadruzi otkrio da ima i razne video zapise od strane Zerine koji bi mogli poslužiti u njegovu korist, ali da ih neće iskoristiti. 

Ušao je kako je on tvrdio kao slobodan momak, koji želi da se zaljubi i osnuje porodicu, ali je zaboravio jednu bitnu stavku da je on zapravo zauzet i da ga napolju čeka devojka Anastazija koja je profesionalna i uspešna manekenka koja je radila ozbiljne kampanje. U prilog tome postoje i činjenice i izvesna fotka na njegovom instagram profilu sa posvetom upravo toj devojci. Mi smo preko izvora bliskog njemu potvrdili da je u vezi sa manekenkom i da su se dogovorili da ga čeka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aj pa kad izadjem, znaš priču! ?

A post shared by ???? ???????? (@alenhadrovic_official) on Sep 5, 2020 at 8:49am PDT

 

Postavlja se pitanje šta je hteo da postigne lagavši naciju da traži devojku, a dotična osoba ga već čeka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading