(FOTO) BIVŠI ZADRUGAR DOBIO POSAO VODITELJA NA PINKU! Šokiraćete kad vidite ko je u pitanju, a tek kolika mu je plata!

Autor:

Zadruga

12.09.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N e biste verovali!

RepublikaFoto: youtube.com/Printscreen

Bora Santana je završio u centru skandala jer nije uspeo da pređe granicu zbog poternice. Njegova bivša devojka je deo rijaliti programa "Zadruga 4", a Santana je otkrio kakvo mišljenje ima o njenom vladanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Vidim da se odlično snašla, ne zna gde će pre, da li kod Kenana ili Šebeza, neka je živa i zdrava, vidim da je dosta opuštenija nego pre, biće njoj tamo super. Što se mene tiče neću trenutno ulaziti u Zadrugu - rekao je Bora. 

Osim toga, Santana je otkrio veliku novosti, a to je da je radi kao voditelj televizije Pink u emisiji radio "Amnezija" koju je vodio svake prethodne sezone. 

- Postao sam voditelj Pinka, ulaziću svake srede da vodim "Radio Amneziju", to kreće od srede. Uradio sam dve obrade, Gazda Paja mi je dao autorska prava za "Dizel", koju sam uradio u fazonu kao "Crni sin", i pesmu sam uradio Zorana Matića "Nemogu bez tebe ja", i moju pesmu "Čokolada". Dobio sam posao na Pinku, postao sam voditelj, dobio sam svoju emisiju, dobiću i autorsku emisiju, ulaziću u Zadrugu, to kreće sad ove nedelje. Biće to veliko iznenađenje. Ja imam platu, ozbiljnu platu na Pinku, već radim tamo - rekao je Santana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vanja

14.09.2020 18:14

Bora Satana ne zna pravilno ni da govori.

Odgovori 22 0
Nada

14.09.2020 19:30

@Vanja - A ni glas mu nije milozvučan kao što treba da bude.

Odgovori 21 0
Kuki

15.09.2020 07:26

Niđe pameti.

Odgovori 15 0
Toma

16.09.2020 18:08

Smešni su.