JEZIVE OPTUŽBE! Đuričić brutalno prozvao Kockarevu: Kija je prodala očevu sahranu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić optužio je Kiju Kockar da je prodala očevu sahranu, te se jezivim rečima obratio i njenim fanovima. Sve to je slušala i Kristinina majka Nadica, ali ona nije želela ni da brani ni da kudi ćerku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miki Đuričić

Naime, zadrugar je otkrio nešto što je sve šokiralo, te je dodao da pobednica prve sezone "Zadruge" nije nimalo moralna, iako pokušava da se predstavi da jeste.

- Sada ću da se obratim tim Kijinim fanovima. Ne pričate sa tatom, ne znam koliko godina. Otac vam umre, vi u rijalitiju i prodate za 10.000 evra sahranu očevu da ide na televiziji. Da li treba da pričam dalje o moralu te osobe i kakva je to osoba. Znači, Kija nije pričala s tatom tolike godine, sve najgore je rekla o njemu i na kraju je snimila tatinu sahranu. Iz rijalitija prate kamere za novac. Nemojte da mi vređate inteligenciju. Znam ja, zna i Mića. Ja lupam od 10.000 do 15.000, nije džabe prodala sahranu sigurno. Ona je oca mrzela, a zaradila je na njegovoj smrti - rekao je Miki, a Lepi Mića je odmah ustao da brani Kockarevu.

- Pristrasan si strašno. Ti si bio veliki prijatelj Kije Kockar, veći nego ja, a sada tako pričaš. Da li si ti svestan šta si rekao - pitao ga je Mića.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

U sve to se umešao i voditelj Milan Milošević i pokušao da opravda Kijin postupak, te je naglasio da su Sloba i ona tada bili najzanimljiviji, a ne njen otac u sanduku:

- To da je prodala sahranu su laži od fanova i hejtera, veruj mi. To nije istina. Sahrana jeste snimana, ali nije Kija ta koja dozvoljava. Poenta snimanja i pojave kamermana na sahrani pokojnog Kijinog oca i Nadičinog bivšeg muža jeste to što su snimani Sloba i Kija, a ne sahrana i sprovod. Snimani su Kija i Sloba, koji su izašli iz rijalitija u tom trenutku na sahranu.

Međutim, Đuričić nije tu stao, pa je nastavio da govori kako je ona prodala sahranu od oca, o kome je sve najgore pričala.

RepublikaFoto: ST/Z. RADULOVIĆ
Kija na očevoj sahrani koja se prenosila na Pinku

- Ma ja znam da je tako bilo. Uzela je lovu i dozvolila da se snima očeva sahrana. Ma to je katastrofa. A vi normalno, Milane, da nećete priznati i da jeste dobila pare, znaš kada ćete reći - rekao je Miki, pa uporedio Lunu i Kiju:

- Luna je glupa, nije loša, nije sebična. U njoj nema zla, ja sam to video, živeo sam s njom. Meni smeta kad je neko predstavlja sveticom. Meni njeni fanovi prete ubistvom. Sloba je ološ jer je prevario. Luna je glupa, ali nema zla. Luna i Sloba kad su se smuvali svi su ih podržavali, dok nije ušla Kija. Šalim se, Kija je svetica, a Luna je kurva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica: Ja nisam rodila Svetu Kiju

Kijina majka se usprotivila Mikiju samo onda kada je pomenuo Lunu Đogani i Slobu Radanovića, te optužio Kiju kako je svoj život iznela na tacni i unovčila ga.

- Ja ću moje dete uvek da gledam kao dete. Ako su oni stavili sve na tacnu da se komentariše, šta ja tu mogu. Ona kad je ušla ovde, ja se nisam brinula kako će se boriti jer je imala duševni mir. Ja nisam rodila Svetu Kiju. Ja sam bila buntovnik kao dete. Ona šta je proživela, ja sam to potisnula. Dok je plakala, govorila sam: "Ustani, nisam te učila tako". Ja ne zaplačem po 10 godina. Ne ljutim se ni na koga, rekla je Nadica.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kockareva: Slobi je idiot drugo ime

Kristina je bivšeg muža Slobu Radanovića pred milionskim auditorijumom nazvala idiotom i to u veoma gledanoj emisiji "Magazin in". To je sve u studiju ostavilo u čudu, a reklo bi se da bivši supružnici i dalje ne nameravaju da zakopaju ratnu sekiru.

- Ne, nisam htela da održim obećanje prema njemu jer me sto puta slagao. Možda sam pokušala na neki način da razgovaram, ali ne vredi. Sa idiotom ne možeš da razgovaraš. Naravno da smem da ga tako zovem. To mu je drugo ime - rekla je Kija u "Magazinu in".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bata

12.09.2020 06:36

Miki je siledžija svuda i za sve. Razbojnik od koga drhti selo Kupinovo.

Kuki

12.09.2020 08:08

Jezive optužbe od jezivih osoba. Pogledajte ga samo.