(ŠOK VIDEO) ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK MILJANE I OVOG KONTROVERZNOG ZADRUGARA: Evo šta je tražila od njega i KLELA MU SE U MALOG ŽELJKA! - PREVRNUĆE VAM SE ŽELUDAC!

Autor:

Zadruga

11.09.2020

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miljana Kulić

Iako sada nisu u najboljim odnosima, pre ulaska u rijaliti, Miljana Kulić je bila u velikom škripcu sa parama, tolikom da je upravo od Filipa Mijatova tražila pozajmicu u iznosu od 700 evra. 

Filipov brat je na njegovom profilu objavio deo Miljaninog i Filipovog razgovora, kao dokaz da je ona zaista tražila taj novac.

- U dete ti se kunem, zar misliš da bih se ja brukala za 700 evra, ulazimo zajedno u rijaliti, u dete ti se kunem - molila je Miljana.

- Ajde ovako, ja sam sad u Mađarskoj, znači ja ne mogu ništa pre... Daću ti 700 evra, nije problem, kaži mi kad ćeš da mi vratiš - odgovorio je Filip.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov

- Ja se vraćam 29. u pola 6 ujutru na aerodromu, od 9 radi banka, znači ja ti vraćam 29. u 10 ujutru, idemo negde na kafu i vraćam ti - rekla je Kulićeva.

- Do prekosutra najkasnije ću poslati, ali moraš da mi vratiš Miljana, je l važi - insistirao je Mijatov.

- Filipe, kunem ti se u dete, u tatu, u mamu, kunem ti se u svoj život, znači nikad se u životu ne bih brukala, u sve najmilije ti se kunem i to niko da ne zna. Pozovi Milicu i pitaj da li je Miljani uplaćen honorar, da li treba da podigne - rekla je Miljana i dodala da pare treba da legnu ujutru, izvesnom Srđanu iz Bosne.

Poslušajte deo njihovog razgovora:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Uroš

11.09.2020 15:45

Zola pozajmljuje i duguje svima. Miljana videla od njega pa pošla njegovim putem.