Zadrugarka koja je bila u ekipi koja je hapsila Golubovića otkrila: Skočio je sa trećeg sprata kao Spajdermen!

Autor:

Zadruga

11.09.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Stevanović Lili, poznata je po tome što je radila u MUP, te vodila mnogo istraga, a jedna od njih je bila vezana i za njenog cimera Kristijana Golubovića. Ona je, na iznenađenje mnogih, ispričala detalje hapšenja Golubovića devedesetih godina, kada je on izveo čuveni skok sa trećeg sprata zgrade Petog opštinskog suda u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lili i Kristijan

U Beloj kući zadrugari su bili šokirani pričom koju su Kristijan i Lili ispričali, ali i činjenicom da je u sve što se dešavalo upućena zadrugarka Ljiljana Stevanović Lili, koja je tada bila u ekipi koja je hapsila Kristijana.

Naime, voditelj emisije "Narod pita" Milan Milošević postavio je Kristijanu pitanje vezano za ovaj slučaj.

- Zašto te je policajka Ljiljana Stevanović Lili, učesnica nove sezone, jurila da te hapsi?

Nezgodni momak je odmah ustao i rekao nešto u svoju odbranu.

Kristijan: Za sve su me jurili, osim za silovanje i pedofiliju, ne sećam se za šta me je Lili jurila.

Onda su se Lili i Kristijan zajedno prisetili prošlosti i događaja kada je on skočio sa zgrade suda.

Lili: Kada je bilo neko razbojništvo, bio je priveden na informativni razgovor. Ja u životu do kriminalca nisam stala. Nisam bila u vezi sa kriminalcem. Kristijan je bio interesantan i njegov skok sa trećeg sprata. On mi je uvek bio inspirativan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?LJILJANA - LILY STEVANOVIC? (@ljiljanastevanovic_lily) on May 28, 2019 at 11:00am PDT

Kristijan: Te zgrade su spojene, ja sam morao da preskočim auto-put. Pomešao sam strane koja je za Niš, a koja za Novi Beograd. Pokupio me je đubretarski kamion. Ja sam hteo da davim sudiju i u tom afektu...

Lili: To je brzinski bilo, kao na filmu. To nikada niste videli u životu svome. On je bio kao Spajdermen. Od tada imam drugačije mišljenje o njemu. Kiki je sposoban čovek, sve može. Ja sam jaka žena, a on jak muškarac.

Inače, Kristijan je ranije pričao o ovom događaju. Kako je tada naveo, prilikom skoka sa zgrade polomio je obe ruke i noge, a na leđima ga je do automobila nosio Radoslav Trlajić zvani Bata Trlaja.

- Kad sam 1993. pobegao iz Petog opštinskog suda, skočio i polomio ruke i noge, odveden sam u stan kod nekih mojih drugara u okolini Centralnog zatvora. Nakon četiri, pet dana došao je Milorad Ulemek Legija i kazao mi: "Mutavi, pitao sam komandanta da te dovedemo kod nas u Erdut kako se ne bi vucarao sa tim indijancima i gusarima" (Batom Trlajom, Gagijem Nikolićem, Pirketom, Goranom Bombašem, Skoletom, Goranom Majmunom) i svim ostalim tuturutama koji su se otimali da mi pomognu da bi teret mog ličnog bekstva, spontanog i neplaniranog, pao na reklamu njihove slave. Legija je Željku rekao da sam fanatik za sport, borilačke veštine i da mogu punim autoritetom vršiti uticaj na mlade gardiste u pozitivnom smislu - izjavio je tada Golubović.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan na ivici suza zbog majke

Dok je Fran Pujas pričao o turbulentnom životu i teškom odrastanju, Kristijan Golubović bio je dirnut zbog načina na koji je on to prepričavao, te se prisetio svoje majke i situacije sa suđenja koja je na njega ostavila veliki utisak.

- Ja sam imao suđenje zbog ubistva i sudija me je nagrdio, ja sam brutalno izbo nekog dečka, a oni nisu gledali da je on bio stariji od mene 19 godina. Mene je on isponižavao i uđe moja majka i kaže: "Zamoliću vas, sudija, da ne zovete moje dete ubicom jer i da je najgori na svetu, to je moje dete" - ispričao je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading