Sve je izmišljeno? Mišelu zapravo prija Miljana Kulić, grlio se i smejao s njom, a zadrugarima kuka na uznemiravanje!

Autor:

Zadruga

09.09.2020

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vreme današnjeg sastanka Mišel Gvozdenović pohvalio je nekoliko cimera, a zatim se obratio Jovani Tomić Matoroj i Rialdi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mišel i MIljana

Ove ukućanke ranije danas rekle su kako smatraju da Mišelu zapravu odogvara priča sa Miljanom Kulić.

- Ja ću da krenem prvo od žena. Iako je na prvu loptu me malo negativno iznervirala kada je peškirima rezervirala ormariće, pohvaliću Draganu. Jako je vredna i sposobna. Čuo sam svašta o Mići, veliki gospodin, džentlmen prema dramama. Svima je pomogao. Pohvalio bih i Milana Čorbu, izađe svima u susret, ko nije s njim u grupi on želi da podeli i mislim da će on biti veliki spas ovde zadrugarima. Četvrta stvar, gospodin koji je rekao da je iznad svih nas, koji ne zna gde je pošao, a došao. Gospodin koji je stalno umoran, a spava 14 sati. To je Roli jagodica. Mnogo je dobar, ali ne znam šta činiti s njim. Ne mislim ništa loše, mislim da imaš dobro dušu i da si se izgubio - govorio je Mišel.

-  Malo sam se neprijatno iznenadio s nekim komentarima od Matore, Rialde... Matora me je iznenadila što je rekla da ispada da ja jurim Miljanu, a ne ona mene, a zna ko je Miljana i na šta je spremna. Zna isto i šta je Miljana njoj radila - dodao je Mišel.

- Ja sa Miljanom imam komunikaciju da je ne diram, pa ne dira i ona mene. Ja sa Miljanom imam mnogo veći konflikt nego ti. Samo budi normalan, ako ne želiš takvu komunikaciju. Ovako ispada da želiš to. Rialda ti je sve lepo rekla. Vi imate vašu priču, vašu prošlost. Da li si ti čuo mene da ja kažem Miljani: "Zašto si me udarila?", prošle godine smo imale isti ovakva odnos - govorila je Matora.
Da, ne podgrevaš to jelo! Ti si znao da će ona ovde da bude - podržala je Marija, Matoru.
Možeš ti to mnogo bolje, Mišel! - dobacila je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mišel i Miljana

- Ne želim dodatno da budim neke stvari u njoj, ali i u meni. Hvala joj što nije pravila dodatna sr*nja - govorio je Mišel.

- Ja ću se revanširati, pošto ne zna niko nijednu pesmu ovog pevača, da zapevam: "Ne, neću nikog više tako ludo voleti i neće ovo moje srce , zbog tebe goreti sve i da najbolja si , ona je u venama ali za nju noćas si, loša zamena". On zna na konto čega je ušao ovde. Zašto ne spusti loptu? Ako sam ti ja pravila traume, spusti loptu. Šta ja treba, da kleknem na kolena? Vidi se ko ovo potencira. On ako želi rat, vodićemo rat! - rekla je Miljana.

- Ti želiš ovu priču sa Miljanom - rekla je Matora, Mišelu.

- Zabole me k*rac i za Matoru i za Miljanu. Uvek sam govorio najlepše stvari za tebe, a ti si došla i kao: "Ajmo Mišele, Miljana" - besan je bio Mišel.

RepublikaFoto: e-stock, foto. Facebook
Miljana i Mišel

- Poližeš ti meni pi*ku! - poručila mu je Matora.

Kada se sve sumira, postoji osnovana sumnja da je Mišel došao u Zadrugu kako bi napravi priču sa Miljanom, Jer, ruku na srce, bez Kulićke kao progonitelja on ne bi bio interesantan gledaocima Zadruge. pa ne bi čudilo i da u toku rijalitija stupi i u emotivnu vezu sa Miljanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading