Nadica Kockar prvi put o ćerkinoj patnji: Kija je platila moje grehe!

Autor:

Zadruga

10.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Kockar, majka pobednice "Zadruge 1" Kije Kockar, šokirala je gledaoce priznanjem da ne zamera Luni aferu sa Slobom Radanovićem jer je i sama bila u ljubavnom trouglu i zatrudnela sa oženjenim čovekom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

Naime, Kijin biološki otac Miloš Kockar, prema njenim rečima, zaljubio se u nju, koja je, kao i njegova žena Kata, bila konobarica, te je u 41. godini postao otac, dok je Nadica tada imala samo 28 godina!

Marija Kulić počela je da ispituje Nadicu o ljubavnoj prošlosti, a pravo iznenađenje za gledaoce bio je Nadičin stav da ne osuđuje Lunu Đogani, koja je preotela Slobu Radanovića od njene ćerke.

- Ja razumem Lunu jer sam i ja ljubavnica. Moj odnos prema tom čoveku je bio sasvim bezazlen. Oni su bili razdvojeni. Ja tebi ne mogu da objasnim to. Ali mene je njegova žena razumela, oni su bili udaljeni. Bio je boem, imao svoju kuću, ja sam svoj stan imala. Mi smo se samo voleli, nismo živeli zajedno. Imao je žena pre mene. Nisam planirala da budem s njim, šta će ženi oženjen čovek. Nismo se dirale međusobno ona i ja. Ja njegovu ženu Katu nikad nisam videla, on nije bio moja generacija. Kad je krenula ta veza, ja sam skontala da je on u braku. Ona njega nije ostavljala ni on nju. Ona i ja se danas smejemo. Nismo smetale jedna drugoj, razumele smo se u toj našoj sudbini - rekla je Nadica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

Kako saznajemo, Nadica je nakon kraha braka ćerke Kije sa Slobom priznala prijateljima da krivi sebe.

- Nadica je bila očajna zbog svega kroz šta je njeno dete prošlo. Rekla je: "Za sve sam ja kriva, šta je moje dete uradilo? Kija plaća moje grehe iz prošlosti, to ne mogu sebi da oprostim." Kristina nju nikada nije krivila i mnogo puta joj je rekla da su to gluposti i da ne povezuje svoju životnu priču s njenom, ali Nadici je to i dalje bolna tačka - rekao je prijatelj Kockareve za naš list.

Milan živeo bez struje i vode

Pojedini takmičari su svojom životnom pričom privukli veliku pažnju javnosti, a među njima je i Milan Janković, koji dolazi sa Kosova i profesionalni je kuvar, ali se bavi muzikom. Njegovi spotovi broje milionske preglede i jedini je umetnik koji ima duet sa Borom Čorbom. Kako je ispričao prilikom predstavljanja, prošao je trnovit put do trenutnog uspeha, a živeo je u katastrofalnim uslovima, bez struje i vode, i dugo godina se mučio za egzistenciju. Milan je '91. godište, ali je već razveden i istakao je da ga privlače samo prirodne devojke.

Anđela: Lazar je koristio pomagala da bi je*ao devojke

Anđela Milenković aktuelna je zadrugarka koja je poznata po porno-aferi sa bivšim fudbalerom Lazarom Jeremićem, a pikanterije iz njihove spavaće sobe delom je otkrila kada se povela polemika o njenoj prošlosti. U društvu Kristijana Golubovića i Mikija Đuričića bez ustezanja progovorila je o kapacitetu kontroverznog Jere, s kojim je bila intimna:

- Sad mi nije dečko, a nije mi bio ni verenik. Tad je bio dečko, a sad mi nije ništa. Morao je da koristi pomagala da bi je*ao devojke, sa mnom nije. Lako je sa pomagalima dva sata. Neka uđe da sve ispriča - izjavila je zadrugarka koja je od starta povezana sa eksplicitnim snimcima.

Tomović vukao Ivanu za donji veš

Tokom prve žurke u Imaginarijumu Vladimir Tomović je potvrdio da je neko ko muva svaku devojku, a te večeri pažnju mu je privukla Ivana Marinković, koju je otvoreno muvao.

- Ima li neko od zadrugara šanse kod tebe - pitao je Tomović.

- Za sada ne, nisam se još snašla ovde - rekla je Ivana.

- Ma jesi, čim si krenula tako na žurku bez brusa, sve je tebi jasno - flertovao je Tomović s njom i povukao je za donji veš.

Kristijan zvao Aleksandru da se kupaju

Kristijan Golubović slab je na crnke, a od početka "Zadruge 4" ne odvaja se od Aleksandre Nikolić, koju je je pozvao i da mu se pridruži na kupanju u bazenu!

Njih dvoje se otkako su ušli u "Zadrugu" ne razdvajaju - zajedno su spremali prve obroke u Beloj kući, bili zajedno i tokom kupovine, a svaki slobodan trenutak u Imaginarijumu provode zajedno, što ne može da prođe neprimećeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading