SKANDAL! Novi dečko Mitrovljeve pretio Fetiću: Razbiću te, pi*ko, Draganu nećeš taći!

Autor:

Zadruga

08.09.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dečko Dragane Mitar Đorđe Gajić držao se po strani i nije se mešao u njene sukobe sa Edisom Fetićem i njegovom još uvek zakonitom suprugom Zilhom Karišik.

RepublikaFoto: instagram.com/djordjegajic_
Dragana i njen dečko

Kako Rijaliti saznaje, nakon vesti da je Zilha Karišik tužila njegovu devojku za uvredu časti i neprijatnosti koje su izazvane javnim prepucavanjem između Dragane i njenog bivšeg ljubavnika Edisa, poludeo je od besa. Iako se činilo da će po saznanju da je tužena sve proći u najboljem redu, Dragani je pozlilo od šoka i blama kojem ju je podvrgao Novopazarac Edo time što ni u jednom momentu nije stao u njenu odbranu.

- Izrevoltiran postupkom Zilhe, koja je trebalo da te stvari reši sama sa svojim mužem Edom, Đorđu je pukao film i tražio je Edisov broj od Dragane kako bi se obračunao sa njim. Međutim, Dragana mu je rekla da će ona popričati sa Edisom. Ubrzo je nastala svađa između Dragane i Eda jer ga je ona zamolila da joj se više ne meša u život i da je ostave na miru i jedno i drugo, ali on, kao po običaju, nije bio preterano pogođen ni sa čim što ima veze sa Draganom jer su se i u "Zadruzi 3" stalno svađali, pa ju je izvređao da je ku*ac i da ga ne interesuju ženska sujeta i prepucavanja - otkriva za naš list prijateljica kojoj se Mitrovljeva poverila kobne noći, te nastavlja priču o daljem toku događaja.

Draganin dečko je poludeo kada je saznao da je Zilha tužila Draganu za uvredu časti, pa pozvao Eda

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

- Dragana je poludela u tom momentu i počela je da vrišti. Đorđe je uleteo u spavaću sobu jer nije znao šta se dogodilo i pitao ju je u čemu je problem. Ona prvo nije htela da priča o tome i samo se bacila na pod jecajući. Kada je Đorđe saznao da ju je Edis odje*ao, pukao je od besa i rekao joj da mu da njegov broj kako bi ga pozvao i obračunao se sa njim. Dragana ga je molila da to ne radi i ne produbljuju problem jer bi nastao potpuni haos. Uzeo je njen telefon i našao ga u imeniku, a ona je pokušala da mu ga oduzme, ali bezuspešno. Kada se Edis javio, rekao mu je: "Razbiću te, pi*ko. Draganu više nećeš taći, ona je moja. Ja je sada štitim, dosta ste je vi gazili." Edo se pravdao jer se uplašio posledica, a Đorđe mu je ponovio da će se kad-tad fizički obračunati s njim. On se nikada ne bi potukao zbog takvih budala, ali je želeo da im stavi do znanja da Dragana nije sama i da ima ko da je štiti - otkriva naša sagovornica za Rijaliti.

 

Kako dalje saznajemo, Dragana je te večeri završila na infuziji i tri sata je bila u ambulanti na Vračaru, a uz podršku novog izabranika uspela je da se smiri. Pre samog navodnog incidenta, koji umalo nije kulminirao i fizičkim sukobom, Dragana Mitar je u radio-emisiji "Amnezija" dala naznake da njenom novom izabraniku cela ova priča oko Zilhe i njenog uznemiravanja Dragane veoma smeta.

- Ja sam na početku njemu rekla da ne treba da ga dotiče, to je neki moj prošli život, nadam se da će sad sve da se stiša. OK se on nosi, ne krijem, ja sam njega odabrala, treba meni da veruje - rekla je ona samo nekoliko dana pre neprijatne situacije.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edo i Zilha

- Samo me je ona tužila, dobila sam tužbu za uvredu ugleda i časti i pominjanja nje, moram da kažem da ja nisam nju pominjala, već novinari, njen muž i još neki zadrugari. Ja sam kontratužbom odgovorila na tužbu jer me je uznemiravala, slala poruke i zvala, tako da sam joj odmah odgovorila. Svakakve tužbe sam dobijala. Sa njom nemam šta da razgovaram, to ću sve preko advokata, zna se tu ko će šta da dobije. Da uzmem da tužim svakog kog sam htela, ne bih živela ovde - zaključila je Mitrovljeva u emisiji.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa svim akterima drame, ali niko do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

Siniša moli Draganu da se pomire, ne da joj razvod

Bivša zadrugarka se još uvek nije razvela, a ročište koje je trebalo da bude održano u zakonski propisanom terminu otkazano je iz razloga što njen bivši suprug Siniša Dragutinović želi pomirenje, odnosno da pronađu mirno rešenje nakon razvoda, koji će biti odgovarajući za obe strane.

- Siniša želi pomirenje, tako mi je javio moj advokat, a ja sam njemu prepustila ceo slučaj. On će se susreti sa Sinišinim advokatom da pronađu odgovarajuće rešenje, a ja neću odustati od zahteva, a to je alimentacija i stan - rekla je Dragana Mitar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading