MC Damiro je novi učesnik "Zadruge"!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.10.2017

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Damiro novi je zadrugar. Kako je ušao u najpopularniji rijaliti program, odmah je našao zajednički jezik sa svima, osim sa Jelenom Golubović. Ranije u toku noći, on je za nju rekao kako je "debela kravetina", što je nju iznerviralo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MC Damiro

Reper se najviše razumeo sa Markom Janjuševićem Janjušom i sa Mikijem Đuričićem, koji je od MC Damira bez pardona, tražio da mu obezbedi posao u inostranstvu. Da bi ostavio što bolji utisak o sebi, svog novog cimera, Miki je prošetao po kompleksu.

Kada su stigli do Rajskog vrta, pčelar je imao i posebno uputstvo za MC Damira, koji je najbolji način da stupi u kontakt sa Drvetom mudrosti.

- Kada imaš neki problem, dođeš kod drveta. Drvo je staro 2000 godina. Ne možeš samo da dođeš i kažeš: "Drvo". Moraš da vičeš: "Drvooooooo!" - objasnio je Miki MC-u kako neke stvari funkcionišu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MC Damiro

Novi zadrugar odmah je poslušao savete. Posle nekoliko pokušaja, MC Damiro, uspeo je da ostvari kontakt sa Drvetom mudrosti, a to je bio njihov prvi razgovor. Kako je sve izgledalo i o čemu je bilo priče u Rajskom vrtu, pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading