Marko Miljković zaprosio Lunu Đogani

Autor:

Zadruga

06.09.2020

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković zaprosio je večeras Lunu Đogani i time je krunisana njihova ljubav koja je prolazila kroz periode uspona, ali i burnih padova.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen

Marko i Luna su pre dve godine, na Srpsku novu godinu započeli vezu u rijaliti programu "Zadruga". 

Rijaliti je obeležio njihovu ljubavnu vezu jer su svoje nežnosti, svađe i razmirice iznosili javno, pa je publika mogla da prati život ovog zanimljivog para.

Nakon napuštanja rijalitija, Marko i Luna su na kratko raskinuli vezu, da bi se ponovo pomirili početkom ove godine. Ono što se dešavalo u noći obnove njihove ljubavi, kasnije je predstavljalo veliki udarac na temelje njihovog odnosa.

 

Ne mali izazov bilo je i negodovanje Lunine majke Anabele na izbor partnera svoje ćerke. Atijasova je u trećoj sezoni "Zadruge" otvoreno napadala Marka Miljkovića, pri čemu je dolazilo i do fizičkog kontakta između njih dvoje.

Ipak, njihova ljubav je opstala urpkos svim preprekama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Toma

07.09.2020 09:49

Neće to drugo trajati.

Odgovori 11 1
Branko

07.09.2020 10:15

Lažna ljubav - lažna veridba. U Zadruzi se nikada nisu poljubili kao ljubavnici. Ali baš nikada. Kad su izašli nisu stanovali zajedno. Ni sada neće.

Odgovori 11 1