OTVORENA ZADRUGA 4! Najveći šou na Balkanu je počeo!

Autor: Pink.rs

Zadruga

06.09.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da zvanično počne "Zadruga 4"! Direktan prenos iz Šimanovaca upravo je počeo sa emitovanjem na TV Pink, a zvanični početak označio je veličanstveni vatromet kod palate Milenija.

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV
Otvaranje Zadruge 4

Posle vatrometa koji je obasjao nebo iznag imaginarijuma, spektakl je nastavljen - šou su nastavili kostimirani plesači, uz najpopularnije svetske, klupske hitove.

Dobro veče dragi gledaoci, dobro veče draga publiko! Počinje najbolji rijaliti šou svih vremena, "Zadruga 4" - pozdravila je voditeljka Dušica Jakovljević gledaoce kraj malih ekrana!

Željko Mitrović, direktor i vlasnik TV Pink zvanično otvara novu sezonu "Zadruge" sa Ognjenom Amidžićem i pobednicom "Zadruge 3" Ivom Grgurić. Svi zajedno su tradicionalno gondolom isplovili iz pećine, kojom su plovili po jezeru, oko statue čuvenog Medičija.

Posle vožnje gondolom, usledila je vožnja oldtajmerom sve do bine, sa koje su se obratili najpre Mitrović, a potom i Iva, pobednica treće sezone. "Ovu "Zadrugu" smo učinili mnogo boljom. "Zadruga" je bila najtraženiji pojam na guglu i kanal na Jutjubu.

- Preko 54 učesnika će večeras ući. Želim im da se dobro snađu, to ćemo videti, a sada će Iva označiti početak" - rekao je Mitrović, a nakon što je Iva dala znak - usledio je vatromet i "Zadruga 4" zvanično je počela!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Višnja

07.09.2020 09:48

Nema VIP ličnosti. Čak ni Zorice Marković.

Odgovori 11 1