(FOTO) POTRESNA ISPOVEST BUDUĆEG ZADRUGARA I VELIKE ZVEZDE KOJA ĆE SVIMA NATERATI SUZE NA OČI! Evo zašto se odlučio na korak da uđe u rijaliti i ostavi porodicu!

Autor:

Zadruga

05.09.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča koja će svima naterati suze na oči.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

"Zadruga 4 "počinje sutra, a jedan od novih učesnika koji će se boriti za glavnu nagradu rame uz rame sa već proslavljenim i prekaljenim rijaliti igračima poput Kristijana Golubovića, Stanije Dobrojević, Miljane Kulić, Matore  i ostalih jeste i Nenad Lazić, poznatiji kao Neca - tiktoker.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Neca

Naime, ovaj mladi momak je zapažen na Tik - Toku kao zabavljač koji je oborio sa nogu i osvojio srca  široke narodne mase svojim skečevima, pozitivnom energijom, pesmom i humorom kojim svakodnevno uveseljava ogroman broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Veliki broj fanova koji ga prati uživa u njegovim svakodnevnim tik-tokovima, dok sa druge strane postoje i hejteri koji ga omalovažaju i nipodaštavaju zbog fizičkog izgleda i romske nacionalnosti ali za koje kako on tvrdi ne haje, već pokušava iznova da pridobije srca novih ljudi svojom dobrom dušom.

Poziv za Zadrugu stigao je u pravom momentu, na prekretnici gde je njegov život trebalo da krene u novom pravcu, koji je za njega bio jako povoljan, ali za njegovu porodicu i ne baš toliko. Nije časio časa, brzo se odlučio da postane deo najpoznatijeg rijaliti programa.

Tim povodom smo ga kontaktirali kako bi saznali šta je zapravo to što ga je nateralo da uleti u medijski klinč u tinejdžerskim godinama i da se lavovski bori za pobedu. Priča koju nam je ispričao ostavila je sve u šoku.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Ove godine Peca (brat blizanac) i ja smo maturirali sa odličnim uspehom. Ja sam završio ekonomsku, a on ugostiteljsku školu. Imam i diplomu iz muzičke kao i diplomu kurseva glume. Želeli smo da upišemo fakultet , što je u jednom trenutku i bilo ostvarljivo jer su se naši uzajmili. Upali su u velike dugove zbog toga da nam ispune želju da se dalje školujemo.

- Ja sam otišao na jedan fakultet položio prijemni i upao na budžet, međutim Peca je otišao na fakultet za ugostiteljsvo i turizam i nije upao na budžet za jedan poen. Otac i majka nemaju dovoljno novca koje bi izdvojili za školovanje. U tom momentu mi je stigao poziv za zadrugu da postanem učesnik. Rekao sam majci, ona me nije podržala iz razloga zato što sam upao na budžet i celo školovanje mi je besplatno i da mi sad nije potrebno da ulazim u rijaliti. 

Foto: Privatna arhiva
Neca sa majkom ispred Pinka

- Ipak, ja sam odlučio da obezbedim sebi i bratu školovanje i bolji život, da olakšam roditeljima. Cilj mi je dakle da obezbedim bolji život mojoj porodici,  školovanje bratu i sebi kao i da se ostvarim kao pevač i glumac i samim tim nadjem duševni mir jer sam oduvek želeo da se bavim tim poslom.

 

- Roditelji mi se mnogo muče, otac je pevač, a mama je radila kao konobar i frizer dok se nije povukla i fokusirala na naše vaspitanje da postanemo bolji ljudi. Bolesna je zbog njene teške i tužne prošlosti. Ta njena prošlost je ostavila veliki pečat na nas.

 

Razlozi za ulazak ovog mladog momka ostavili su sve bez teksta, a glavna priča koju ćete čuti u "Zadruzi 4", a tiče se tužne prošlosti njegove majke, za koju kaže da je najdivnija žena na svetu raspametiće Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading