(18+) VRELA KAO AFRIKA! Stanija je ovaj put otišla korak dalje: POKAZALA SKROZ GOLE GRUDI: Bradavice se napućile, a preko međunožja samo tračica!

Autor:

Zadruga

04.09.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gori internet!

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević ovih dana vodi bitku sa Kristijanom Golubovićem, koji je na njen račun izneo niz veoma teških optužbi i reči preko kojih se teško prelazi. Stanija mu nije ostala dužna, odgovorila je na gotovo sve provokacije. Kristijan je spreman za ulazak u novu sezonu "Zadruge", a ubrzo se očekuje i da se Dobrojevićeva pridruži učesnicima. 

Dok se ostali učesnici spremaju za ulazak u karatntin pred otvaranje, Dobrojevićeva još uvek odmara, a iskoristila je priliku i da pokaže telo i liniju koju je dovela do savršenstva.

 

 

 

Stanija je pozirala ispred ogledala, a na fotografiji se vide njene grudi koje su ispale iz veoma tesnog topa, dole je imala samo minijaturne gaćice u vidu trake. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☄️

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on Sep 3, 2020 at 12:21pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đorđe

04.09.2020 15:57

Beše njeno. Beše pa prođe. Dolaze mlađe i slađe.