(FOTO) ULAZI U ZADRUGU 4?! Ne biste verovali sa kim je Tomović uhvaćen u Beogradu i šta su radili! - NEVERICA!

Autor:

Zadruga

04.09.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svega!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović

U nedelju, šestog septembra, očekuje nas spektakl na malim ekranima jer konačno počinje četvrta sezona rijaliti programa Zadruga. U ovoj sezona velike rijaliti zvezde poput Kristijana Golubovića, Stanije Dobrojević, Mikija Đuričića i Miljane Kulić, naći će se u Beloj kući.

Uveliko se spekuliše ko bi još od bivših zadrugara mogao da im se pridruži u Imaginarijumu. Neki nagađaju da će se u Beloj kući naći i Vladimir Tomović. On je obeležio treću sezonu svojim ljubavnim odnosima sa mnogim atraktivnim devojkama. Sa Stanijom je bio u vezi pa bi bilo zanimljivo gledati u kom smeru će se razvijati njihov odnos.

 

 

 

Vladimir je jednom objavom na svom Instagramu podgrejao ove glasine. Objavio je fotografiju uslikanu u centru Beograda, zajedno sa bivšim zadrugarom Mlađanom Jovanovićem. Njegovi fanovi su odmah počeli da dele tu fotografiju po grupama, a komentari da će Tomović ući u Zadrugu 4 s obzirom na to da se nalazi u Beogradu tri dana pre početka rijalitija, samo su se nizali. Ostaje da vidimo da li će Vladimir ispuniti želju svojim fanovima i pružiti im zadovoljstvo da ga opet gledaju 24 časa na malim ekranima.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bijeli

04.09.2020 15:59

Ulazi da otplati kaznu?