(VIDEO) ĐOLE JE ZALJUBLJEN U MENE! Anabela razotkrila ŠOKANTNE detalje iz porodice Đogani, a onda je rekla OVO - PUCAĆE SVE!

Autor:

Zadruga

01.09.2020

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letelo perje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovala je Anabela Atijas. Voditelj Darko Tansijević pitao je Anabelu u kakvim je odnosima sa Đoletom Đoganijem, sa kojim se u poslednje vreme prepucavala, pa je ona otvorila dušu i otkrila detalje njihovih porodičnih odnosa.

- Javno se kusura sa mojim životom, mojim brakom, mojom decom. Nek se nađe sa Ninom i Lunom, pa nek se sa njima raskusuraju. Ja moju nekretninu držim na Luninom imenu, dok njegov brat tajno kupuje stanove na ime njegove sestre. Ako oni kriju nekretninu od Nine i Lune, da bi tetkino dete dobilo stan, a ono ima svog oca, njih dve ne treba da dobiju? Sve što sam radila i zariđivala sa Gagijem i posle njega, planirala sam da ostavim deci. Stan sam zaradila i kupila Luni. On se kusura sa mnom, kao da je stan ostao meni, pa sam čak ja ostala dužna Gagiju? Jedna osoba je rekla da je zaljubljen u mene, mislim da je beznadežno zaljubljen u mene. Pokušavao je mene, Slađine i mislim da Vesnu osporava.

Anabela je demantovala i navode kako je želela da ponizi Vesnino poreklo, što joj se prebacuje još iz "Zadruge 3".

 

- Meni je za primer odakle je Vesna došla i kako je uspela. Ja znam da joj je Slađa dala ruku, spas, dala joj da jede, gajila je sa svojom decom, ja sam to gledala. Svi znamo šta je Vesna radila kod Slađe u kući, jer je danas Đoletova žena. I onda oni takvi osuđuju Lunu - rekla je Anabela.

- Slađina i moja deca se ne poznaju. Uvek su držali distancu. Volela bih da znam pravo objašnjenje toga. Onda takav čovek osuđuje mene. On se sa svojim bratom svađa, i pita se kako može da bude u dobrim odnosima sa Andrejem. Da vole Lunu i Ninu, oni bi ih stavili ispred mene, mene više mrze - nadovezala se Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

01.09.2020 08:31

Ona precenjuje sebe.

Danilo

01.09.2020 17:58

Anabela je zaljubljena u sebe, pa misli da su svi koji je vide, zaljubljeni u nju.